کد خبر: 1053011
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۳
رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا آخرین وضعیت اجرای طرح منع تردد شبانه و محدودیت سفر در استان‌های قرمز و نارنجی را تشریح کرد.
سرهنگ احمد شیرانی در گفت‌وگو با ایسنا درباره اجرای محدودیت‌های ترافیکی کرونایی در جاده‌ها و داخل شهرها گفت: برابر مصوبه ستادملی مقابله با کرونا محدودیت سفر به شهرهای دارای وضعیت قرمز و نارنجی و نیز خروج از این شهرها همچنان ادامه داشته و شهروندان می‌توانند آخرین وضعیت شهرهای قرمز و نارنجی را در نرم افزار و سایت ماسک مشاهده کنند.

وی ادامه داد: بر این اساس ورود خودروهای شخصی با پلاک غیربومی به شهرهای گروه قرمز و نارنجی و همچنین خروج خودروها با پلاک بومی از این شهرها ممنوع است.

شیرانی درباره منع تردد شبانه در جاده‌های کشور نیز گفت: این محدودیت‌ها از ساعت ۲۲ آغاز شده و تا ساعت سه بامداد ادامه خواهد داشت. اجرای این طرح تنها برای چند شب در ایام برگزاری انتخابات متوقف شد و در حال حاضر در سراسر شهرهای کشور اعم از شهرهای زرد، قرمز و نارنجی ادامه دارد و و تغییری در نحوه اجرای آن ایجاد نشده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار