کد خبر: 104890
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۸۸ - ۱۷:۵۴
سردار وحیدی :
وزیر دفاع با اشاره به حادثه تروریستی اخیر در جنوب شرق کشور تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران عاملان اصلی این حادثه را هر که باشد شناسایی، محاکمه و به سزای اعمال شومشان خواهد رساند.
سردار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در گفتگو با فارس درخصوص حادثه تروریستی اخیر در سیستان که منجر به شهادت جمعی از فرماندهان سپاه و سران طوایف و عشایر شیعه و سنی جنوب شرق کشور شد، ضمن تسلیت به خانواده این شهدا و ملت ایران، این حادثه تروریستی را نشاندهنده حقارت و حماقت دشمنان و حقیقت و حقانیت ایران اسلامی دانست.
سردار وحیدی خاطر نشان کرد: در این واقعه ابعاد پنهانی حمایت‌ها و اقدامات سردمداران به اصطلاح مبارزه با تروریسم برای جهانیان آشکار شد که چگونه مخفیانه یک گروه آدم کش را برای کشتار و ارتکاب به اعمال خشونت‌بار هدایت و حمایت می‌کند.

*پاکستان سریعا نسبت به تحویل عوامل جنایت سیستان اقدام کند

وزیر دفاع همچنین این حادثه را یک آزمون جدی برای دولت پاکستان عنوان کرد و از مقامات امنیتی و نظامی این کشور خواست تا نسبت به تحویل عوامل این جنایت به طور سریع و قاطع عمل کنند.
وی با بیان اینکه تجربه نشان داده است اینگونه اقدامات در درازمدت گریبان حامیان گروه‌های تروریستی را نیز خواهد گرفت، ادامه داد: گروهک تروریستی موسوم به جندالله با وجود ارتکاب به وحشیانه‌ترین اعمال ضدانسانی در سالهای اخیر، تاکنون از سوی آمریکا و غرب به عنوان یک گروه تروریستی شناخته نشده است و این رسوایی دیگری برای آنها محسوب می شود.
سردار وحیدی با تاکید بر این مطلب که جمهوری اسلامی ایران این اقدام تروریستی و ضدانسانی را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران عاملان اصلی آن را هر که باشد شناسایی، محاکمه و به سزای اعمال شومشان خواهد رساند.
وزیر دفاع افزود: بی‌تردید خون سردار شهید شوشتری و همرزمانش و سران قبایل و طوایف شیعه و سنی موجب تقویت وحدت و انسجام و ایجاد امنیت پایدار در منطقه خواهد شد چرا که این شهیدان عزیز هدفی جز تحقق وحدت و امنیت کامل در منطقه نداشتند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار