کد خبر: 104690
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۰
سهیلا، قاتل نوزاد 5 روزه در میان اعدامی‌ها بود
به گزارش «جوان آنلاین»، اولین محکوم به قصاص که سحرگاه روز چهارشنبه در محوطه زندان اوین قصاص شد زن 30 ساله‌ای به نام سهیلا بود که بامداد چهاردهم شهریورماه سال 85 نوزاد پنج روزه خود را به طرز فجیعی در منطقه فرمانیه به قتل رسانده بود. این زن پس از دستگیری و محاکمه شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران انگیزه خود از ارتکاب قتل کودک پنج روزه‌اش را انتقام‌گیری از جامعه و ظلمی که به او شده بود اعلام کرد. پس از صدور حکم قصاص و تأیید آن از سوی شعبه 42 دیوان عالی کشور این حکم به اجرا درآمد.
دومین قصاص روز گذشته جوان 27 ساله‌ای به نام «محمدحسین- ب» بود که در جریان اختلاف خانوادگی با پدرخوانده‌اش به نام «حسن- خ» 40 ساله‌ او را در شامگاه 16 اردیبهشت ماه سال 86 در خیابان گلبرگ تهرانپارس به قتل رسانده بود. این متهم به قتل پس از دستگیری و محاکمه در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران به قصاص محکوم و رأی صادره نیز از سوی قضات شعبه 37 دیوان عالی کشور مورد تأیید قرار گرفته بود.
سومین قصاص دیروز «مهران» نام داشت که در جریان سرقت خودروی پراید، راننده 44 ساله آن به نام غلامرضا را در تاریخ پنجم اردیبهشت ماه 87 در حوالی میدان پاستور به قتل رسانده بود. این متهم نیز پس از محاکمه در شعبه 71 دادگاه کیفری به قصاص محکوم و رأی صادره از سوی شعبه 37 دیوان عالی کشور مورد تأیید قرار گرفته بود.
چهارمین قصاص نیز «علی» 34 ساله بود که پس از ربودن همسایه‌اش به نام «حامد» در تاریخ 23 تیرماه 86 او را در بیابان‌های اطراف کرج به قتل رسانده بود.
این متهم نیز پس از دستگیری و محاکمه در شعبه 71 دادگاه کیفری تهران از سوی قاضی عزیز محمدی و مشاوران دادگاه به قصاص محکوم و رأی صادره از سوی قضات شعبه 11 دیوان عالی کشور مورد تأیید قرار گرفت.
پنجمین قصاص دیروز نیز «سعید» 36 ساله بود که در دو قتل جداگانه دو پسر جوان به اسامی «نوررحمان» 18 ساله را در تهران و جوان 25 ساله دیگری را به نام «ملک‌الدین» با انگیزه سرقت در اصفهان به قتل رسانده بود. این متهم پس از محاکمه در شعبه 71 دادگاه کیفری به قصاص محکوم و رأی صادره از سوی قضات شعبه 11 دیوان عالی کشور مورد تأیید قرار گرفت.
اما آخرین متهمی که با گرفتن فرصت از اولیای دم اعدام نشد «صفر- الف» بود که در سن 17 سالگی در جریان درگیری بر سر دختری به طور ناخواسته مرتکب قتل دوستش «مهدی» شده بود با محاکمه متهم در شعبه 71 دادگاه کیفری و صدور حکم قصاص برای وی قضات شعبه 11 دیوان عالی کشور این رأی را تأیید و قابل اجرا دانستند. برپایه این گزارش، روز گذشته با تلاش محمد مصطفایی، وکیل متهم و جمعی از هنرمندان و قاضی عصمت‌الله جابری، سرپرست اجرای احکام دادسرای امور جنایی، اولیای دم با دادن یک فرصت یک ماهه برای پرداخت دیه 100 میلیون تومانی از سوی متهم از قصاص او صرف‌نظر کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار