کد خبر: 103688
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۹
مدیر عمره و زیارت عتبات سازمان دانش‌آموزی گفت: علی‌رغم اقدامات صورت‌گرفته، فعلاً ثبت‌نام دختران دانش‌آموز برای اعزام به عمره مفرده، منتفی است.
علی حسنی در خصوص مشکل اعزام دانش‌آموزان دختر به عمره دانش‌آموزی افزود: برای رفع این مشکل اقداماتی صورت گرفته ولی تا به امروز در این زمینه موفقیتی حاصل نشده است.
وی با بیان اینکه فعلاً اعزام دانش‌آموزان و دانشجویان دختر به حج عمره منتفی است، تصریح کرد: سازمان حج و زیارت طی نامه‌ای به ما اعلام کرده است که فعلاً از دانش‌آموزان دختر برای حج عمره دانش‌آموزی ثبت‌نام نکنیم.
مدیر عمره و زیارت عتبات سازمان دانش‌آموزی ادامه داد: سازمان دانش‌آموزی، بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت پیگیر رفع این مشکل دانش‌آموزان دختر هستند اما تا به حال خبر خاصی مبنی بر اینکه دختران دانش‌آموز به عمره مفرده اعزام شوند به ما نرسیده است.
وی اضافه کرد: در زمان وزارت علیرضا علی‌احمدی وزیر سابق آموزش و پرورش، برای رفع این مشکل نامه‌ای به منوچهر متکی وزیر امور خارجه ارسال شد و از کانال دیپلماسی نیز این موضوع پیگیری شد.
حسنی بیان داشت: در حال حاضر هیچ‌گونه ثبت‌نامی از دختران دانش‌آموز برای عمره مفرده انجام نخواهد گرفت تا این موضوع مورد بررسی بیشتری قرار گیرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار