کد خبر: 103222
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۸
معاون فنی و عمران شهرداری تهران گفت:‌ تا چهارشنبه گذشته در مجموع 26 دستگاه جت فن از مجموع 70 جت فن پیش بینی شده در تونل توحید نصب شد.
مهندس احمد دنیامالی افزود: ‌مسئله‌ای که در تونل توحید بسیار مهم است ‌جریان طبیعی هوا در داخل تونل است که این جت‌فن‌ها در شرایط طبیعی این اقدام را انجام داده و حدود 40 درصد از مجموع این دستگاه‌ها، تامین هوای داخل تونل را به عهده دارند .
وی تصریح کرد:‌ کارکرد دیگر جت‌فن‌ها در مواقع آتش سوزی است به گونه‌ای که در زمان وقوع حریق ‌تمامی 70 جت فن به صورت اتوماتیک شروع به کار کرده و دود ناشی از آتش سوزی احتمالی را که موجب خفگی در تونل می‌شود ‌از طریق تاج تونل به بیرون منتقل می‌کنند تا عملیات امداد و نجات نیز به راحتی میسر باشد.
معاون شهردار تهران از پیش ‌بینی 11 دستگاه اگزوفن در تونل نیز خبر داد و بیان داشت: این دستگاهها در کنار جت‌فن‌ها و به منظور دمیدن هوای تازه به داخل تونل و مکش هوای آلوده داخل تونل به بیرون در نظر گرفته شده‌اند .
وی افزود: ‌نصب اگزوفن‌ها یک نوع کار تکمیلی است و ارتباطی با مرحله بهره‌برداری نخواهد داشت همچنین 100 کیلومتر کابل ریزی مربوط به اقدامات تاسیساتی نیز هم‌اکنون در حال اجراست.
دنیامالی همچنین با بیان اینکه عملیات آماده سازی تونل توحید با قدرت و با حضور شبانه‌روزی مهندسان و کارگران در حال انجام است بیان داشت :‌ تونل توحید پرقدرت جلو می‌رود و خوشحالم که مردم عزیز می‌توانند از یکی از پرو‍ژه‌های بزرگ کشور در آینده خیلی نزدیک استفاده ببرند. ‌پروژه‌ای که افتخار مهندسی کشور بوده و در نوع خود بی‌نظیر است.
معاون فنی و عمران شهرداری تهران با بیان اینکه تونل توحید از لحاظ حجمی 3 برابر تونل رسالت و از لحاظ زمانی یک چهارم آن زمان برده است خاطرنشان ساخت:‌ من معتقدم این پروژه 30 ماهه به اتمام نرسیده بلکه از لحاظ اجرایی 20 ماهه انجام شده و 10 ماه صرف رفع معارضان، تاسیات، انحراف ترافیک و... شده است.
وی خاطرنشان ساخت:‌ درحال حاضر نیز با تمام توان مشغول به اتمام رساندن تونل توحید هستیم تا طبق زمان بندی اعلام شده در عید غدیر آماده بهره برداری شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار