
به گزارش «جوان آنلاین»، روز گذشته محمد حسین شاملو، بازپرس ویژه قتل دادسرای امورجنایی با اعلام این مطلب گفت: ساعت 22 دوشنبه 12 مرداد ماه سال جاری هنگامی که کارشناسان سازمان آب برای نمونهبرداری از آب موجود در مخزن پونک مراجعه کرده و در مخزن را برداشتند متوجه بوی متعفن جسد متلاشی شدهای شده و موضوع را به مأموران انتظامی خبر دادند.
وی ادامه داد: پس از انتقال قسمتهای کشف شده از جسد به پزشکی قانونی و انجام آزمایشهای متعدد با توجه به کشف قسمتی از پروستات در داخل استخوان لگن مشخص شد که جسد متعلق به مردی است که احتمالاً جوان تا میانسال بوده است و حدود 6 ماه نیز از زمان مرگ او میگذرد. همچنین کشف دو عدد گوشی مخصوص شنا مشخص کرد که این فرد برای شنا به داخل منبع آب پونک آمده که دچار این حادثه شده است.
بازپرس شعبه اول دادسرای جنایی افزود: در آخرین مرحله از تحقیقات دستور داده شد از خانواده افرادی که در محدوده زمانی 4 تا 6 ماه قبل از کشف جسد ناپدید شدهاند آزمایش DNA به عمل آید تا هویت جسد کشف شده مشخص شود.