کد خبر: 102214
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۹
چهارمین جشنواره شعر مقاومت و حماسه تحت عنوان "اشک انار" سال جاری در مازندران برگزار می شود.
دبیر اجرایی چهارمین جشنواره شعر مقاومت و حماسه اشک انار به خبرنگار جوان گفت: یکی از سرفصلهای حمایتی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس از سال 85 تاسیس خانه شعر دفاع مقدس توسط شاعران نامی استان بوده که از بدو تاسیس تاکنون سه دوره جشنواره را تجربه کرد.کیومرث باغستانی افزود: واحد ادبیات و انتشارات این اداره کل، چهارمین جشنواره شعر اشک انار را با پتانسیل قوی در دست اجرا دارد.
باغستانی با اشاره به اینکه خانه شعر دفاع مقدس مازندران نوپا است، عنوان کرد: این خانه توانست تاکنون مورد لطف ادارات و نهادهایی چون اداره کل اوقاف، اداره کل فرهنگ و ارشاد، صدا و سیمای مرکز مازندران قرار گیرد.وی از حمایت اداراتی چون سازمان بسیج هنرمندان استان و کنگره سرداران و 10 هزار شهید استان مازندران در این دوره خبر داد و افزود: حمایت و همدلی این نهادها می تواند ما را در برگزاری هرچه بهتر این جشنواره یاری کنند.
این شاعر پیشکسوت مازندران خاطرنشان کرد: دبیرخانه جشنواره شعر مقاومت و حماسه اشک انار فعالیت خود را از تیرماه سال جاری آغاز کرد و مورد استقبال شاعران بومی و غیربومی قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه چهارمین جشنواره شعر اشک تفاوتهای عمده ای با سایر دوره ها دارد، افزود: یکی از مهمترین ویژگی های این جشنواره تقدیر از شاعر پیشکسوت دفاع مقدس استان بوده که قبلا از طریق دبیرخانه به شاعران صاحب اثر استان در زمینه شعر دفاع مقدس ارسال شد.
باغستانی اظهار داشت: آثار ارسالی شاعران در دست بررسی بوده و این پیشکسوت استان در روز جشنواره و همزمان با اعلام برگزیده های شعر به جامعه ادبی استان معرفی می شوند.
دبیر چهارمین جشنواره شعر اشک انار با تشکر از مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران اظهار امیدواری کرد که با برپایی این گونه جشنواره ها گامی موثر در ادبیات دفاع مقدس برداشته شود و بستر مناسبی برای بهره برداری آثار دفاع مقدس در زمینه شعر مهیا شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار