
به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیر موسسه تحقیقات شیلات ایران در ارومیه با بیان این مطلب گفت: این پدیده پلانکتونی پیش از این که بتواند به مزارع پرورش میگو خسارتی وارد بیاورد، در آب های خلیج فارس و دریای خزر کنترل شد و به حالت سکون درآمد.
عباسعلی مطلبی افزود: برداشت میگو، در چند روز آینده، بدون هیچ مشکلی از مزارع پرورش ماهی در سواحل کشور آغاز خواهد شد.
وی گفت: نخستین ایستگاه تحقیقاتی فن آوریهای نوین شیلاتی کشور در تهران آذر امسال به بهره برداری می رسد.
مطلبی افزود: در این ایستگاه تحقیقاتی با استفاده از علوم نوین نانو بیوتکنولوژی و انرژی هسته ای 25برنامه برای ارزیابی ذخایر، نگهداری محصول و رفع مشکلات ژنتیکی آبزی پروری اجرا خواهد شد.
وی گفت: امسال پرورش سه گونه از کپور و ماهیان هندی و بهره برداری از آبزیان اقتصادی در آب های عمومی خلیج فارس، دریای عمان و دریای خزر از برنامه های مهم مؤسسه تحقیقات شیلات ایران است.