کد خبر: 100342
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۹

در تکذیبیه سفارت سعودی در تهران که یک نسخه آن برای روزنامه جوان ارسال شده، آمده است: سفارت پادشاهی عربستان سعودی در تهران متن تصریح صادره از مسؤول عربستان سعودی در مورخه 9/10/1430ه‍ برابر با 28/9/2009م و به زبان‌های عربی، فارسی و انگلیسی در خصوص خبر منتشره در روزنامه ساندی تایمز انگلیس درباره دیدار رئیس دستگاه امنیت خارجی انگلیس و رئیس دستگاه اطلاعات خارجی اسراییل (موساد) با مسؤولان عربستان سعودی در لندن و توافقی که طی این دیدار انجام شده است، مبنی بر اینکه در صورت اقدام اسراییل به حمله به جایگاه‌های اتمی جدید ایران، پادشاهی عربستان سعودی پرواز جنگنده‌های اسراییلی بر فراز خاک عربستان سعودی را نادیده خواهد گرفت و تأکید مسؤول مذکور بر اینکه این خبر کاملاً و مفصلاً عاری از صحت است و از روزنامه انگلیسی تکذیب خبر را خواستار شده است.
این منبع مسؤول سعودی هم از دست‌اندرکاران روزنامه انگلیسی‌ «ساندی اکسپرس» خواسته است که در راستای عمل و تعهدات کاری و حفظ اعتبار حرفه‌ای خود، این تکذیبیه را چاپ و منتشر کند.
روزنامه ساندی تایمز گزارش کرده بود در حالی که یک منبع آگاه در رژیم صهیونیستی تأکید کرده است که دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی روابط کاری خود را با عربستان سعودی حفظ کرده و آن را ادامه داده است، «جان اسکارلت»، رئیس دستگاه امنیت خارجی انگلیس (ام.آی) در دیدار با مئیر داگان، رئیس موساد و مقامات سعودی در لندن، طرح‌هایی را علیه ایران بررسی کردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار