کد خبر: 99390
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۰
به گزارش «جوان آنلاین»، بنا به مشاهدات عینی یکی از خبرنگاران اعزامی به نیویورک با وجود تبلیغات چندهفته ای و بیانیه ها و فراخوان های فراوان گروه های ضدنظام برای بهره برداری از حوادث پس از انتخابات و تحت الشعاع قرار دادن سفر محمود احمدی نژاد به نیویورک برای سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل تنها نزدیک به 100 نفر مقابل هتل اقامت رئیس جمهور تجمع کردند.
این در حالی است که بر اساس آمار شورای ملی ایرانیان آمریکا جمعیت ایرانیان مقیم این کشور بیش از یک میلیون نفر است.
این اقلیت صد نفره که تعدادی از اعضای گروهک تروریستی منافقین هم در بین آن ها حضور داشتند با در دست داشتن نمادهای سبزرنگ و یا بر تن داشتن لباس های به رنگ سبز تلاش کردند تا در طول 3 شب اقامت رئیس جمهور و تیم همراهش در هتل اینترکنتینانتال نیویورک با تجمع و شعارهای خود به نفع جریان های ضد نظام بهره برداری سیاسی کنند. این جمع انگشت شمار علاوه بر سردادن شعارهایی علیه نظام به سردادن شعار علیه دین اسلام و شخص پیامبر(ص) اقدام کردند.
"پرچم سلطنت طلبها با آرم شیر و خورشید"‘ "پارچه های سبزرنگ" و "تصاویر فتوشاپی رئیس جمهور" از جمله ابزارهای تبلیغاتی این اقلیت بود. نکته جالب توجه آن بود که در دست تعدادی از آنان تصویر "معمر قذافی" رئیس جمهور لیبی قرار داشت.
گروهی از این جمع با صدای بلند فحش های رکیک و زشت بر زبان می آوردند.
گفتنی است اقدامات این گروه اندک واکنش سایر ایرانیان مقیم آمریکا و نیویورک را نیز برانگیخت. جمع کثیری از ایرانیان مقیم ضمن اعلام برائت از رفتارهای این اقلیت تأکید کردند که اینگونه رفتارها هیچگونه سودی برای ملت ایران در پی ندارد و تنها وجهه ایرانیان را در افکار عمومی سایر کشورها مخدوش می کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار