کد خبر: 984090
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۷
مدیرکل فرودگاه‌های استان اردبیل:
افتتاح 3 پروژه فرودگاهی اردبیل همزمان با سفر رئیس‌جمهور مدیرکل فرودگاه‌های استان اردبیل گفت: همزمان با سفر رئیس‌جمهور به اردبیل 3 پروژه فرودگاهی افتتاح می‌شود که در راستای بهره‌برداری از این پروژه‌ها برنامه‌ریزی‌های لازم انجام یافته است.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، فخرالدین هاشمی در دیدار با مسئولان وزارت و شهرسازی اردبیل اظهار داشت: طبق برنامه ریزی ها همزمان با سفر رئیس‌جمهور به اردبیل 3 پروژه فرودگاهی افتتاح می‌شود که در راستای بهره‌برداری از این پروژه‌ها برنامه‌ریزی‌های لازم انجام یافته است.

وی با اشاره به تشریح سه پروژه در حال افتتاح فرودگاهی بیان کرد: این پروژه از جمله فاز نخست بهسازی باند 33- 15، ترمینال شماره یک و پاویون فرودگاه اردبیل است که تلاش و جدیت ما بر این است که بتوانیم در راستای ارائه خدمات مطلوب به مردم موفق عمل کرده و به تمامی اهداف خود در این زمینه جامه عمل بپوشانیم.

مدیرکل فرودگاه‌های استان اردبیل گفت: ترمینال جدید فرودگاه اردبیل مساحتی به اندازه هشت هزار و 100 مترمربع دارد که هزینه‌ای در حدود 60 میلیاردد تومان از محل اعتبارات شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران به این پروژه تزریق شده و گنجایش پذیرش همزمان سه پروار را داراست.

هاشمی تصریح کرد: با اتمام پروژه بهسازی باند 33-15 این فرودگاه قابلیت نشست و برخاست هواپیماهای پهن پیکر از قبیل ایرباس هایA300 و A340 و بوئینگ777 را داشته و نسبت به اخذ گواهینامه بین‌المللی فرودگاهی آن اقدام خواهد شد که بدون شک تحول عظیمی را در فرودگاه اردبیل رقم خواهد زد.

مدیرکل فرودگاه اردبیل اظهار کرد: افتتاح پاویون نیز با اعتبار 10 میلیارد ریال بهسازی شده از جمله دیگر پروژه افتتاحی همزمان با سفر رئیس جمهور است که به عنوان یک نیاز و ضرورت اساسی برای استان حائز اهمیت است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها