کد خبر: 982634
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۴
معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۸ خبر داد:
معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه هشت از آغاز عملیات کفسازی و سنگفرش پیاده رو‌های خیابان امام، حد فاصل ارک تا طالقانی خبر داد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه هشت از آغاز عملیات کفسازی و سنگفرش پیاده رو‌های خیابان امام، حد فاصل ارک تا طالقانی خبر داد.
 مهندس پور قربان ضمن اعلام این خبر افزود: عملیات اجرایی بهسازی کانال و سنگفرش پیاده رو‌های خیابان امام خمینی حد فاصل پیاده راه ارک تا طالقانی را طی هفته‌های اخیر آغاز نموده و با تکمیل عملیات نوسازی کانال و جدولگذاری، عملیات سنگفرش پیاده رو‌های مسیر را از روز گذشته آغاز نموده و بعد از تکمیل در اختیار شهروندان گرامی قرار خواهیم داد.
وی گفت: به دلیل گذر زمان آبرو‌ها و کف پوش پیاده رو‌ها در این مسیر دچار فرسایش شده و تخریب شده بودند که طی این پروژه، عملیات ساماندهی و نوسازی مسیر پیاده راهی در دستور کار معاونت فنی و عمرانی منطقه هشت قرار گرفته است و بر آنیم تا طی روز‌های آتی این پروژه مهم را تکمیل و به اتمام برسانیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار