مدیرکل استاندارد استان اردبیل گفت: همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان طرح نظارت اقلام پر مصرف باعنوان «طرح ویژه رمضان» در سطح استان انجام می شود. به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، هاشم علائی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این طرح که از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان آن ادامه خواهد داشت، ازکالاهای پرمصرف از قبیل انواع فرآورده های لبنی(شیر ،پنیر وکشک)، قند و شکر، زعفران، خرما، روغن مورد مصرف در زولبیا و بامیه و غیره که مشمول مقررات استاندارد اجباری و تشویقی هستند، در مراکز عرضه و فروش، بازرسی و نمونه برداری انجام می شود.
وی افزود: این طرح به منظور حفظ سلامتی و ایمنی از حقوق شهروندان انجام و در قالب آن کارشناسان و بازرسان شرکت های تائید صلاحیت سازمان ملی استاندارد ایران از کالاهای موجود در بازار ضمن کنترل اقدام به نمونهبرداری کرده و در آزمایشگاه های تائید صلاحیت شده نیز مورد آزمون قرار میگیرند تا از سلامت و کیفیت کالای مربوطه اطمینان حاصل شود.
علایی همچنین از بازرسی مستمر ترازوهای مورد استفاده اصناف مختلف در استان خبر داد و گفت: در این ماه به دلیل تولید و عرضه بیشتر کالاهای مصرفی همچون زولبیا و بامیه، آش و حلیم، این اداره کل بازرسی، کنترل و آزمون ترازوهای مورد استفاده در مراکز عرضه و فروش را با جدیت بیشتری در دستور کار خود قرار داده و به طور دورهای و مستمر ترازوهای این مراکز مورد پایش و سنجش قرار میگیرند.