کد خبر: 914711
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۶

خبرگزاری فارس: بنی‌تمیم: فدراسیون کشتی از حقوق قانونی قهرمانان و جوایز آنها کوتاه نخواهد آمد

نایب رئیس فدراسیون کشتی گفت: فدراسیون کشتی به هیچ وجه از حقوق قانونی قهرمانان در مورد جوایز آنها کوتاه نخواهد آمد.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، حمید بنی‌تمیم، نایب رئیس فدراسیون کشتی درباره اعتراض کشتی‌گیران به جوایز وزارت ورزش و عدم دریافت این جوایز گفت: فدراسیون کشتی به هیچ وجه از حقوق قانونی قهرمانان در مورد جوایز آنها کوتاه نخواهد آمد.

وی ادامه داد: در خصوص دریافت پاداش مذکور فدراسیون حتی به رئیس محترم کمیته ملی المپیک اعلام کرده، که حاضر است این مبلغ را از بودجه فدراسیون پرداخت کند تا بودجه مذکور در پایان سال توسط وزارت ورزش و جوانان از حساب فدراسیون کسر گردد، اما این امر هم محقق نشد.

نایب رئیس فدراسیون کشتی تصریح کرد: البته قهرمانان و کادر فنی مشمول موضوع پاداش قانونی دولت، مخیر هستند در خصوص دریافت پاداش مذکور مطابق نظر وزارت ورزش و جوانان اقدام کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار