کد خبر: 914625
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۴
رئیس گروه دوستی پارلمانی گرجستان:
رئیس گروه دوستی پارلمانی گرجستان با اشاره به وجود بندرها و ظرفیت‌های حمل‌ونقلی گرجستان گفت: همکاری‌ها در خصوص حمل‌ونقل و ترانزیت با استفاده از بندرهای گرجستان بهترین فرصت برای توسعه همکاری‌ها بین بازرگانان ایران و گرجستان می‌تواند، باشد.

ساشالوا کیکناولیدزه در دیدار با استاندار آذربایجان‌شرقی بابیان اینکه سفر پربار و پرکاری را در ایران داشتیم، اظهار داشت: طی این چهار روز ملاقات متعددی با نمایندگان مجلس ایران و وزرای دولت داشته‌ایم که بسیار خوب بود.

وی افزود: در سال‌های اخیر روابط ایران و گرجستان بسیار گسترده‌تر شده به‌طوریکه سفرهای متعددی در سطوح بالا از بین مقامات دو کشور انجام می‌شود.

رئیس گروه دوستی پارلمانی گرجستان بابیان اینکه از طرف مجلس و نمایندگان دولت، کمیسیون مشترک اقتصادی بین دو کشور فعال‌شده است، بیان کرد: با توجه به اهمیت موضوع در خصوص این کمیسیون در آینده نشستی با حضور دو طرف در تهران برگزار خواهد شد.

کیکناولیدزه اضافه کرد: موضوع توسعه روابط ایران و گرجستان در سطح پارلمانی شاهکار نماینده تبریز بوده که به‌صورت جدی به دنبال توسعه روابط مجلس ایران و گرجستان بود.

وی ادامه داد: تبریز منطقه بسیار زیبایی بوده و در بازدید از استان شاهد امکانات اقتصادی فراوانی بودیم.

رئیس گروه دوستی پارلمانی گرجستان با اشاره به نشست اعضای گروه دوستی پارلمانی گرجستان با اعضای اتاق بازرگانی تبریز گفت: در این دیدار در خصوص امکانات موجود در تبریز و گرجستان و نحوه همکاری‌ها برای استفاده از این امکانات و ظرفیت‌ها بحث و تبادل‌نظر انجام شد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری گرجستان، یادآور شد: ظرفیت تسهیلات تجاری و وجود فضای تجارت آزاد در گرجستان می‌تواند فرصتی مناسب برای بازرگانان و تجار ایرانی محسوب شود.

کیکناولیدزه با اشاره به وجود بندرها و ظرفیت‌های حمل‌ونقلی گرجستان ادامه داد: همکاری‌ها در خصوص حمل‌ونقل و ترانزیت با استفاده از بندرهای گرجستان بهترین فرصت برای توسعه همکاری‌ها بین بازرگانان ایران و گرجستان می‌تواند باشد.

وی با تأکید ظرفیت‌های گردشگری کشور گرجستان، گفت: 350 هزار گردشگر ایرانی به‌راحتی در گرجستان تردد می‌کنند و این موضوع می‌تواند فرصتی برای توسعه ارتباطات در این زمینه باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها