کد خبر: 903105
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۹
دوومیدانی

قهرمان ۸۰۰ متر لیگ طلایی دوومیدانی می‌گوید آمادگی‌اش برای حضور در این مرحله از لیگ کامل نبوده است.

علی فهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، درباره قهرمانی‌اش در لیگ طلایی دوومیدانی کشور اظهار کرد: با اینکه قهرمان شدم اما به خاطر شرایط جوی از رکوردم راضی نیستم و اگر باد و باران شدید نبود، بدون شک رکوردم بهتر می‌شد.
وی اضافه کرد: چون در حال طی کردن دوره آموزشی خدمت مقدس سربازی بودم، تمرین‌های مطلوبی نداشتم و همین روی رکوردم تأثیر داشت.
فهیمی یادآور شد: به راحتی می‌توانم ورودی بازی‌های آسیایی جاکارتا را کسب کنم و حتی در آن رقابت‌ها شانس کسب مدال هم دارم.
این دونده لرستانی خاطرنشان کرد: با پایان دوره آموزشی سربازی و با توجه به مدال‌های آسیایی که دارم، به دنبال مجوز سربازقهرمان هستم.
وی تأکید کرد: اگر از طرف مسئولان ورزش استان لرستان حمایت شوم، با فراغ بال می‌توانم روی تمرین‌ها و کسب موفقیت در رقابت‌های پیش رو تمرکز کنم و امیدوارم مسئولان استانی، ورزشکارانی که شانس حضور در بازی‌های آسیایی دارند را حمایت کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار