کد خبر: 889971
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۱
سرمربی تیم ملی کانوپولوی مردان ایران با قطعی شدن حضور این تیم در هر دو رویداد قهرمانی جهان و بازی‌های آسیایی اندونزی گفت: هدفمان صعود به مرحله دوم دیدارهای جهانی است.

اشکان صیادی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص اینکه آیا فدراسیون قایقرانی پیرامون حضور تیم کانوپولوی مردان در بازیهای آسیایی یا رقابتهای قهرمانی جهان تصمیمی گرفته است یا خیر، گفت: هفته گذشته هماهنگی های لازم انجام و قرار بر این شد تا با جدیت برنامه های خود را برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان و بعد از آن بازیهای آسیایی اندونزی اجرا کنیم. حتی الان که لیگ برتر شروع شده است نیز اردوهای مقطعی سه روزه تیم ملی برگزار خواهد شد تا تیم به مرور به هماهنگی های لازم برسد. 

وی افزود: قرار است در حین برگزاری مسابقات لیگ برتر نفرات جدید را گزینش کنیم و آنها را نیز به ترکیب اردونشینان بیافزاییم. این هفته رقابتهای لیگ تعطیل است و ما برنامه برگزاری اردوی دوم سه روزه خود را در دستور کار داریم. در کنار آن در جریان لیگ می خواهیم نفرات بزرگسال یا حتی نفرات جوانی را که دیگر در این رده سنی قرار ندارند را هم انتخاب و به اردوها اضافه کنیم. 

مربی تیم ملی مردان کانوپولوی کشورمان بیان کرد: فدراسیون به طور قطع تصمیم دارد تا تیم را در مسابقات قهرمانی جهان شرکت دهد. از آن سو برگزاری این رشته برای اولین بار به صورت آزمایشی در تقویم بازیهای آسیایی گنجانده شده و قرار است در این رقابتها نیز حاضر شویم. مطمئنا اگر مسابقات این رشته در جاکارتا خوب برگزار شود زمینه ای برای تداوم برگزاری آن و قطعی شدن حضور این رشته در بازیهای آسیایی است. 

وی در خصوص زمان برگزاری این دو رقابت نیز گفت: فاصله بین این دو مسابقه تنها دو تا چهار هفته است. ابتدا رقابتهای قهرمانی جهان است و بعد از اتمام، دو هفته بعد بازیهای آسیایی شروع می شود. اما مسئله ای که در بین وجود دارد این است که هنوز میزبان بازیهای آسیایی زمان برگزاری رقابتهای کانوپولو را اعلام نکرده است؛ این که دیدارها در ابتدای بازی‌هاست یا اواخر آن که منتظر اعلام کشور اندونزی هستیم. 

صیادی در خصوص تجهیزات تیم نیز تصریح کرد: ما یک سری سفارش قایق از داخل کشور داریم. قرار است کمبودها و کاستی هایمان نیز برطرف و قایق های قبلی رفع اشکال شود. البته قایق ها و پاروهای قبلی ما نیز خوب بود. الان مسئله مهم نیاز ما به میدان دیدن است و حتی مسابقات قهرمانی جهان برای ما حکم یک بازی تدارکاتی خوب را دارد!

وی در خصوص حضور تیم ایران در رقابتهای قهرمانی جهان کانوپولوی مردان در سوئیس، خاطرنشان کرد: هدف اول ما حضور در مسابقات قهرمانی جهان و بعد از آن کسب موفقیت در بازیهای آسیایی است. طبق قرعه اعلام شده تیم ما در دور مقدماتی در گروه ششم با تیم های برزیل، سوئیس و انگلیس هم گروه است. ما می خواهیم برای اولین بار  به مرحله دوم مسابقات قهرمانی جهان صعود کنیم. تاکنون چنین اتفافی نیافتاده است و صعودمان به مرحله بعد افتخاری برای تیم خواهد بود.

سرمربی تیم ملی کانوپولوی مردان کشورمان که در مسابقات قهرمانی آسیا تیمش را صاحب نشان طلا کرد درخصوص وضعیت حریفان خود در دور مقدماتی رقابتهای قهرمانی جهان گفت: انگلیس که تیم بسیار خوبی است و قبلا نیز در مسابقات قهرمانی جهان فرانسه ۱۰ بر ۵  ما را برده است. با سوئیس تاکنون بازی نکرده ایم یا من در جریان نیستم اما تیم خوبی است. تیم برزیل هم تاکنون سابقه بازی با آنها را نداشته ایم اما با بررسی سابقه حضور تیم های قاره آمریکا فکر می کنیم که بتوانیم این تیم را ببریم. اگر بتوانیم یکی از دو تیم دیگر اروپایی گروهمان را ببریم برای اولین بار شانس صعود به مرحله دوم رقابتهای جهانی را بدست می آوریم. 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار