کد خبر: 889825
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۵
باشگاه پرسپولیس نامه اعتراضی خود به اشتباهات داوری را برای سازمان لیگ ارسال کرد.
مهر: باشگاه پرسپولیس به تصمیمات داوری در هفته‌های اخیر رقابت‌های لیگ برتر در بازی‌های این تیم بطور رسمی اعتراض کرد.

باشگاه پرسپولیس نامه اعتراضی خود به اشتباهات داوری را برای سازمان لیگ ارسال کرد.

در بخشی از این نامه آمده است: اشتباهات داوری به ضرر پرسپولیس به روندی ادامه دار تبدیل شده، اما نتایج خوب تیم فوتبال پرسپولیس باعث پنهان ماندن آن شده است.

در این نامه به طور ویژه به مسائل داوری بازی با نفت تهران پرداخته شده و ضمن ارائه نظرات کارشناسان داوری، مستندات موجود نیز مطرح گردید.

باشگاه پرسپولیس در این نامه ضمن ارائه نظرات کارشناسان داوری و مستندات موجود اعلام نموده که ادامه این روند و تشدید آن اعتراض و نگرانی باشگاه و هواداران پرسپولیس را به حق در پی داشته است. ضمن اینکه به صحنه‌های خاص بازی با نفت تهران، از جمله دو پنالتی مسلمی که توسط محمد نصرتی مدافع حریف حادث شد و داور آنها را نادیده گرفت نیز به تفصیل پرداخته شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار