مأموران پليس پايتخت براي ارتقاي امنيت و انضباط شهر تلاش خود را به كار گرفتهاند. پليس براي نمايش توان خود از رسانهها بهره ميبرد.
خبرنگاران در سختترين شرايط براي انتقال فعاليتهاي پليس به جامعه توان خود را به كار ميگيرند. روز گذشته اما در جريان اجراي طرح رعد، خبرنگار محجبه جوان و چند خبرنگار ديگر با بيحرمتي از سوي يكي از متهمان مواجه شدند. ماجرا از اين قرار است كه زماني كه خبرنگار ما قصد گفت و گو با مجرمي را داشت كه در لباس پليس دست به ارتكاب جرم زده بود، مرد تبهكار حرفهاي ناشايستي را در حضور مأمور پليس بدرقه، متوجه خبرنگار ما كرد كه بازگو كردن آن مايه شرمساري است.
وقتي خبرنگاران از مأمور پليس بدرقه خواستند فحاشي مأمور قلابي را متوقف كند در كمال تعجب با سكوت و بيتفاوتي مأمور پليس مواجه شدند كه اين رفتار به رئيس پليس پايتخت نيز گزارش شد. خبرنگاران براي انعكاس فعاليتهاي پليس در طرحها شركت ميكنند و شايسته نيست كه مورد بياحترامي واقع شوند.