کد خبر: 882996
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۲
بسيج الگوي مقاومت ملت‌هاي منطقه مثل حزب‌الله لبنان و صدهزار نيروي مردمي آموزش ديده و لشكر عظيم حشدالشعبي عراق است.
به گزارش فارس، سردار سرلشكر محمدعلي جعفري فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي طي سخناني در گردهمايي بزرگ بسيجيان تهران كه روز يك‌شنبه در حرم امام خميني(ره) برگزار شد، با بيان اينكه سرعت تحقق وعده‌هاي انقلاب اسلامي اخيراً بيشتر شده است، اظهار داشت: بسيج در همه عرصه‌ها نقش تعيين‌كننده ايفا كرده، فشارها را به جان خريده و نتيجه‌اش نصرت‌هاي انقلاب اسلامي است. 

جعفري گفت: بسيجيان توقعي از انقلاب و نظام ندارند برخلاف عده‌اي كه خودشان را طلبكار نظام مي‌دانند، بسيجيان خودشان را بدهكار نظام مي‌دانند. وي مردم و بسيج را بزرگ‌ترين نعمت انقلاب اسلامي معرفي كرد و افزود: بايد قدر بسيج را بدانيم و براي نقش‌آفريني هرچه مؤثرتر آن در صحنه‌هاي انقلاب تلاش كنيم. دشمن بعد از جنگ، انقلاب را رها نكرد و در عرصه‌هاي اقتصادي، فرهنگي‌ و اجتماعي با همراهي مخالفان داخلي و دشمنان خارجي بر نظام فشار آوردند. جعفري با اشاره به نقش سپاه و بسيج در امدادرساني به زلزله‌زدگان غرب كشور گفت: اگر كمك‌هاي مردمي در قالب 31 سپاه استاني و بسيج صورت نگرفته بود، الان معلوم‌نبود وضعيت زلزله‌زدگان غرب كشور در چه وضعي باشد. 

وي همچنين تصريح كرد: نقش تعيين‌كننده ديگر بسيج، كمك به جبهه مقاومت منطقه در قالب مدافعان حرم بود و افتخار سپاه تهران اين است كه اولين گردان فاتحين براي دفاع از حرم سوريه را تشكيل داد و فقط در تهران است كه تيپ فاتحين داريم. فرمانده سپاه اظهار داشت: نقش عمده پيروزي‌هاي جبهه مقاومت بر عهده بسيج بوده و تجربه بسيج به ديگر كشورها هم منتقل شده است. جعفري ادامه داد: بسيج الگوي مقاومت ملت‌هاي منطقه مثل حزب‌الله لبنان و صدهزار نيروي مردمي آموزش‌ديده و لشكر عظيم حشدالشعبي عراق است. در يمن و ديگر كشورها هم همينطور بوده و تجربيات انتقال يافته است.

وي با بيان اينكه امروز فرمان امام مبني بر تشكيل بسيج جهاني اسلام محقق شده است، گفت: امام فرموده بود بايد هسته‌هاي مقاومت در كشورهاي اسلامي شكل بگيرد. امروز هسته‌هاي مقاومت مسلحانه در كشورهاي منطقه ايجاد شده و در ديگر كشورها حلقه‌هاي كوچك مقاومت شكل گرفته است و در آينده نزديك تأثيرگذاري آنها را مي‌بينيم. فرمانده سپاه اظهار داشت: جنگ ما جنگ عقيده است جغرافيا و مرز نمي‌شناسد. ديديم كه در سوريه از كشورهاي مسلمان براي مقابله با دشمن داوطلبانه حضور پيدا كردند. 

جعفري گفت: هرجا و در هر بحران و هر معضل بزرگ اجتماعي، نيروهاي بزرگ مردمي به درستي سازماندهي شدند و در صحنه حضور يافتند، آن بحران حل شد حتي اگر جنگ جهاني باشد. وي تصريح كرد: جنگ سوريه واقعاً يك جنگ جهاني است، ابرقدرت‌ها در آن نقش دارند كه به شكست استكبار انجاميد. فرمانده سپاه گفت: دولتمردان بايد بدانند حل معضلات بزرگ اجتماعي و اقتصادي در كشور بدون حضور مردم و بسيج ممكن نيست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار