کد خبر: 879978
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۷
كبري فرشچي

دفتر برنامه‌ريزي ازدواج و تعالي خانواده وزارت ورزش و جوانان كه در شرح وظايف آن رسيدگي به امور مربوط به ازدواج بود، در كمتر از يك ماه اخير منحل شد و جاي خود را به دفتر «برنامه‌ريزي امور جوانان» داد تا يك بار ديگر ثابت شود دولت وقعي به موضوع ازدواج جوانان نمي‌نهد.
آن‌طور كه مسئولان وزارت ورزش و جوانان مي‌گويند ساختار جديد همچنان در قالب دفتر و زيرمجموعه معاونت جوانان است. در اين تغييرات ناصر صبحي‌قراملكي همراه با تغيير نام دفتر تغيير كرد و جاي خودش را به سيدجواد رضوي داد تا به عنوان مدير دفتر برنامه‌ريزي امور جوانان شناخته شود و امور‌ دفتر را به دست بگيرد.
با فرض اينكه ازدواج در دفتر برنامه‌ريزي امور جوانان به عنوان يكي از برنامه‌ها مورد توجه قرار گيرد و به تناسب تغيير نام و تغيير ساز و كار وظايف اين موضوع كنار گذاشته نشود، اين موضوع به عنوان يكي از موضوعات فرعي مربوط به اين دفتر مورد توجه قرار خواهد گرفت و نمي‌توان به صورت گسترده به آن پرداخت و كمتر از گذشته مي‌توان امور مرتبط به ازدواج جوانان را از معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان مطالبه كرد. آن‌هم در شرايطي كه ازدواج از موضوعات پرچالش كشور ماست و 12 ميليون جوان در حال عبور از سن مناسب براي ازدواج همچون آنهايي كه از سن ازدواج عبور كرده‌اند و آنهايي كه به تجرد قطعي رسيده‌اند، مورد توجه مسئولان كشور نيستند. به بيان ديگر انحلال دفتر برنامه‌ريزي ازدواج و تعالي خانواده وزارت ورزش و جوانان و ورود آن به زيرمجموعه كلي امور جوانان، منجر به كاسته شدن از اهميت و توجه لازم به اين امر مي‌شود.
شايد بتوان اين رخداد را كه بي‌سر و صدا و در سكوت رسانه‌اي محض انجام شده با ادغام سازمان ملي جوانان و سازمان ورزش مقايسه كرد. رخدادي كه با راه‌اندازي وزارت ورزش و جوانان منجر به كمرنگ شدن رسيدگي به امور حوزه جوانان و حل شدن آنها در ورزش شد. حالا هم بعيد نيست تبديل دفتر برنامه‌ريزي ازدواج و تعالي خانواده وزارت ورزش و جوانان به «برنامه‌ريزي امور جوانان» حتي نام ازدواج را از فهرست زيرمجموعه‌هاي معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان حذف كند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار