کد خبر: 879806
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۸
«دشمني‌هاي همواره و مكرر امريكا و پاسخ همواره و مكرر مردم ايران» اين بار در 13 آبان 1396
مردم ايران در تاريخ مبارزاتي خود عليه دولت‌هاي ظالم جهان آنقدر پر كار و پر بار بوده‌اند كه...
زينب شريعتي

مردم ايران در تاريخ مبارزاتي خود عليه دولت‌هاي ظالم جهان آنقدر پر كار و پر بار بوده‌اند كه در هر برهه‌اي سالروز يكي از اقداماتشان مي‌رسد و گراميداشت سالروز مقاومتشان مقابل استكبار جهاني جواب گزافه‌گويي‌هاي ابلهانه دولتمردان امريكا و امثاله را كه عليه مردم ايران تمامي ندارد، مي‌دهد. ديروز يكي از همين روزها بود؛ 13 آباني كه همه ساله راهپيمايي‌اش مقابل سفارت تسخير شده امريكا در خيابان طالقاني پايتخت برگزار مي‌شود و هر سال به فراخور مواضع همواره ضدايراني دولتمردان امريكا، پاسخي جديد براي آنهاست. وقتي قرار است دشمني مكرر باشد، پاسخ هم بايد مكرر شود... براي مردم ايران چيزي تغيير نكرده است؛ سال‌هاي قبل جواب دموكرات‌ها را مي‌دادند و امسال جواب جمهوريخواهان را. كارتر، ريگان، جرج واكر بوش، كلينتون، جرج بوش، اوباما و حالا ترامپ، دشمني‌ها نه كم شده و نه تغيير كرده، فقط گاهي اداهاي ديپلماتيك پوشش دشمني شده است. با اين حساب، پاسخ مردم ايران هم نمي‌تواند فرقي كرده باشد: «مرگ بر امريكا». راهپيمايي ديروز در سالروز تسخير لانه جاسوسي با محوريت همين پاسخ هميشگي برگزار شد تا دريچه‌هاي جديدي از شناخت مردم ايران به روي امثال ترامپ باز كند. 

آغاز باشكوه يك گردهمايي ضداستكباري
13 آبان در تقويم جمهوري اسلامي ايران به ‌عنوان سالروز تسخير لانه جاسوسي امريكا به ‌دست دانشجويان پيرو خط امام(ره) «روز ملي مبارزه با استكبار» نامگذاري شده و سالروز تبعيد حضرت امام(ره) و همچنين شهادت جمعي از دانش‌آموزان در دوران پهلوي نيز از جمله مناسبت‌هاي اين روز است. ديروز از ساعات اوليه صبح خيابان طالقاني تهران در ازدحام پرشور مردمي بود كه براي گراميداشت اين روز آمده بودند. موشك بالستيك قدر به عنوان نمادي از سيستم پيشرفته و بومي دفاع موشكي ايران در مقابل سفارت تسخير شده ايالات متحده در تهران خودنمايي مي‌كرد؛ موشكي كه آنجا بود تا اين پيام را مخابره كند كه ايران بر سر فناوري موشكي خود ايستاده و كوتاه نخواهد آمد؛ امريكا و دوستان اروپايي‌اش حتماً اين پيام را دريافته‌اند. 
تعدادي از جوانان تهراني هم با ساخت ماكت‌هايي از چهره‌هاي دونالد ترامپ، بنيامين نتانياهو، ابوبكر البغدادي و ملك سلمان پادشاه عربستان به آنها لقب حاميان تروريست‌ها را دادند. در حاشيه برگزاري اين مراسم، ماكت تابوت ترامپ رئيس‌جمهور امريكا به صورت نمادين روي دست دانش‌آموزان دختر تشييع شد. در ادامه از كتاب نمادين تاريخ و جغرافياي جديد براي امريكا با روي جلد خليج فارس امروز در دست تجمع كنندگان تهراني رونمايي شد. 
  
ملت ايران ركورددار ذليل‌سازي امريكايي‌ها
سخنران مراسم دريابان علي شمخاني دبير شوراي عالي امنيت ‌ملي بود. او گفت: 13 آبان سالروز مبارزه با استكبار و روز دانش‌آموز امسال متفاوت با سال‌هاي گذشته، صحنه اعتراض عليه سياست‌هاي ترامپ عليه مردم ايران است كه آنها را به خيابان كشانده و تا زماني كه ملت ايران، ايراني و حسيني باقي بمانند، آنها دست از شرارت عليه ما برنخواهند داشت. 
وي با بيان اينكه 13 آبان 1358 اولين روز علني و آشكار شدن اقدامات فعال امريكا عليه ملت ايران و انقلاب كشورمان نبوده و نيست، ادامه داد: پس از انقلاب اسلامي ملت ايران ركورددار خوار و ذليل‌سازي توطئه امريكايي‌هاست؛ دفاع‌هاي جانانه ايرانيان در برابر سياه و سفيد، دموكرات و جمهوريخواه كه در دوران چندقطبي و تك‌قطبي امريكا، از ملت ايران به چشم خورده و اين خون‌ها تقديم انقلاب اسلامي شده است. وي در ادامه با اشاره به برخي اقدامات امريكا عليه كشورمان ادامه داد: امريكايي‌ها از هيچ كوششي عليه ملت ايران از جمله براندازي، تلاش براي توقف پيشرفت‌هاي موشكي، فضايي و علمي و همچنين فضاسازي تبليغي عليه ملت ايران و تلاش براي ايجاد تنش بين ايران و همسايگانش فروگذار نكرده‌اند و اين تنها فهرست كوتاهي از اقدامات امريكا در طول كمتر از چهار دهه است. 
دبير شوراي عالي امنيت ملي خاطر نشان كرد: به رغم همه اين توطئه‌ها ملت ايران از گذشته قدرتمندتر و در مقابل ذلت نصيب امريكايي‌ها شده است و در ادامه ملت ايران با عزت و اقتدار به راه خود ادامه مي‌دهد. 
   
ترامپ فقط توئيت مي‌كند!
شمخاني با اشاره به عدم‌عبرت‌گيري امريكا از شكست‌هاي گذشته در مقابل ملت ايران گفت: اين موضوع آنها را به سمت پرده‌برداري از مادر بمب‌ها و مادر تحريم‌ها برده و هر دوي اين موضوعات توان هسته‌اي و دفاعي ملت ايران را هدف گرفته است اما ملت ايران مي‌رود تا تحريم‌هاي امريكا را با تلاش اقتصادي بومي بي‌اثر كند. 
وي با بيان اينكه پشتوانه اقتدار امروز ملت ايران تكيه‌گاهي خوب براي مديران و سياستمداران كشور است، گفت: اينكه درخواست گفت‌وگو از سوي رئيس‌جمهور امريكا صورت مي‌گيرد ناشي از يأس و ناتواني آنهاست. رئيس‌جمهور امريكا كسي است كه حتي سياستمداران اين كشور نيز به سلامت گزينش او شك دارند و ترامپ در سياست‌هاي داخلي و خارجي خود شكست خورده است. 
دبير شوراي عالي امنيت ملي خاطر نشان كرد: در عصر چندقطبي‌گرايي در جهان، ترامپ در حال تلاش براي فعال‌سازي لاف‌هاي خود است اما مدتي است امريكايي‌ها پس از آنكه توسط ملت ما و ملت‌هاي منطقه در عراق و افغانستان شكست خوردند، دندان‌هاي جنگ‌طلبي را از دهان خود خارج كرده‌اند و در واكنش به آزمايش موشك بالستيك در جنوب شرق آسيا رئيس‌جمهور امريكا فقط توئيت مي‌كند. 
    
امريكايي‌ها در منطقه فاقد هويت هستند
شمخاني تصريح كرد: امريكايي‌ها مي‌خواهند از ترامپ فردي ديوانه ترسيم كنند تا ديگران را به سمت خودكشي هدايت‌شده سوق دهند اما ملت ايران در تاريخ خود اقدامات امريكا را ثبت كرده و حتي در دوران تك‌قطبي بودن جهان نيز آنها ملت ايران را مورد تهديد قرار مي‌دادند كه مردم ما تمامي اين تهديدات را به فرصت تبديل كرد. وضعيت فعلي ثبات در جمهوري اسلامي و اقتدار منطقه‌اي كشور ما ناشي از همان فرصت‌سازي‌ها در گذشته است. 
دبير شوراي عالي امنيت ملي با اشاره به موضوع برجام عنوان كرد: امروز در حالي كه پايبندي جمهوري اسلامي به برجام بيش از هشت بار توسط آژانس بين‌المللي انرژي اتمي تأييد شده تمام كشورهاي دنيا بر غيرقابل مذاكره بودن برجام تأكيد مي‌كنند و اذعان دارند موضوعات موشكي و منطقه‌اي قابل مذاكره نيست اما شاهد آن هستيم كه راهبرد امريكايي‌ها، اعمال تحريم‌هاي جديد و تلاش بيهوده عليه ملت ايران است. دريابان شمخاني خاطر نشان كرد: از ديگر تلاش‌هاي امريكايي‌ها متحد كردن همپيمانان متفرق خود در منطقه است و به طور قطع اتحاد و اجماع درون حاكميت در جمهوري اسلامي كمك شاياني براي ارائه صداي واحد و پرداختن به مشكلات داخلي به منظور ايجاد اين راه‌حل‌ها جهت ايجاد يك سكوي پرش در دستور كار ملت و حاكميت ايران خواهد بود. 
    
امريكا به متحدان خود هم وفادار نبود
وي با بيان اينكه امروز جمهوري اسلامي در رأس قله اقتدار و ثبات قرار دارد، گفت: ديگراني كه عليه ملت ايران در طول چهار دهه پس از انقلاب توطئه كردند هم در كشورهاي خود عاجز هستند و هم در منطقه فاقد هويت هستند. دبير شوراي عالي امنيت ملي با اشاره به بدعهدي‌هاي امريكا عنوان كرد: امريكايي‌ها نه تنها به مصدق بلكه به شاه، صدام و حسني‌مبارك هم وفادار نبودند و ملت ايران اين بدعهدي‌هاي امريكا را در خاطره خود ثبت كرده است. دريابان شمخاني در پايان تلاش براي تحكيم اتحاد داخلي‌ و حل مشكلات اقتصادي در داخل كشور را از جمله مهم‌ترين برنامه‌هاي در دستور كار خادمان ملت دانست. 
    
قطعنامه مردم ايران عليه امريكا
قطعنامه تجمع يوم‌الله 13 آبان «روز ملي مبارزه با استكبار جهاني» در پايان تجمع قرائت شد. در اين قطعنامه تأكيد شد ملت ايران، امريكاي جنايتكار را همچنان دشمن شماره يك خود مي‌داند. 
در اين قطعنامه آمده است: ما لفاظي‌ها و لجن‌پراكني‌های توهين‌آميز رئيس‌جمهور منفور امريكا نسبت به ملت ايران و نهاد انقلابي سپاه پاسداران و به كارگيري واژه مجعول و غلط براي خليج هميشه فارس را شديداً محكوم مي‌كنيم و ضمن درخواست تقويت و ارتقای توانمندي‌هاي نظامي و دفاعي كشور و نيروهاي مسلح، سپاه قدرتمند را مايه مباهات و نور چشم ملت ايران مي‌دانيم. 
اين قطعنامه مي‌افزايد: در تبعيت از رهنمودهاي حكيمانه معظم‌له، مخالفت قاطع خود با هر نوع مذاكره درباره هر موضوعي با شيطان بزرگ را اعلام مي‌نماييم و نيز همدلي خويش را با ملت‌هاي تحت ستم اعلام داشته و از مبارزات ضد استكباري و حق‌طلبانه همه مظلومان جهان حمايت مي‌كنيم. 
اين قطعنامه با تأكيد بر عملكرد مرموزانه دولت‌هاي اروپايي مي‌گويد: از مسئولان مراقبت هوشمندانه و انقلابي نسبت به عملكرد دولت‌هاي اروپايي را انتظار داريم و اقتصاد مقاومتي را تنها راه‌حل مشكلات كشور مي‌دانيم.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
داود سجادی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۴
0
0
نظریه اقتصاد مقاومتی بر اساس تفکر استراتژیک
اقتصاد مقاومتی هدف کلیدی برای برپایی تمدن اسلامی است.
مقدمه:
موقعیت جفرافیای سیاسی اقتصادی ونیروی انسانی فراهوشمند این سرزمین باعث می شود در طول تاریخ هر زمان که عوامل فوق بعنوان دوضلع بالقوه یک مثلث با یک رهبری کاریزما توام گردد یک مثلث استراتژیک نیرومند تشکیل گردد که بصورت بالفعل توان تمدن سازی دارد و تمدن های مطرح زمان احساس خطر استراتژیک می نمایند و با این مثلث استراتژیک واردچالش* میشوند.
تاریخ چند هزار ساله این سرزمین نشان میدهدعنصر رهبری کاریزماتیک بعنوان ضلع سوم، این مثلث استراتژیک تمدن ساز را کامل مینماید.
در امپراطوری هخامنشی ، بزرگترین تمدن ان زمان یعنی یونان باستان ودر امپراطوری ساسانی ، تمدن روم باستان با این مثلث استراتژیک سرزمین ما چالش داشته اند .
وبلعکس در طول تاریخ هرگاه رهبری در این سرزمین ضعیف بوده تعادل ژئوپلتیک در منطقه دچار تلاطم گردیده است.
بهر حال ما چه بخواهیم وچه نخواهیم قسمتی از تاریخ جهان هستیم وتعادل غرب اسیاوابسته به مثلث استراتژیک سرزمین مااست ومملکت ما وزنه تعادل خاورمیانه است و تمدن غرب بطور خودکار بااین مثلث استراتژیک تمدن ساز چالش خواهد داشت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار