رئيس اداره محيطزيست شهر تهران گفت: سازمان حفاظت محيطزيست از طريق مراجع قضايي براي تعطيلي كارخانه پشم سنگ به منظور رفع تمام آلودگيها اقدام ميكند.
محمدحسين بازگير با اشاره به بوي نامطبوع و آلايندگي كارخانه پشم سنگ در كيلومتر 11جاده مخصوص كرج اظهار داشت: سازمان محيطزيست در دو سال گذشته از اين كارخانه به علت آلايندگي بسيار زياد شكايت كرده است.
وي ادامه داد: اين كارخانه تا الان نتوانسته استانداردهاي محيطزيستي را رعايت كند و از نظر ما آلاينده است.
بازگير با بيان اينكه اين كارخانه جزو صنايع آلاينده است، گفت: سازمان محيطزيست از طريق مراجع قضايي براي متوقف كردن آلايندگي اين كارخانه اقدام و براي انتقال آن به بيرون از شهر و به مكاني ديگر درخواست داده است.
وي افزود: كارخانه پشم سنگ بايد با روش جديد و همچنين با كنترل آلودگيهايش اقدام به فعاليت كند كه اين كار در چند سال گذشته با ساخت يك كارخانه ديگر در شهر كاشان صورت گرفت، اما فقط 80 درصد اين پروژه ساخته شد و در حال حاضر حدود سه سال است كه متوقف شده و كارخانه فعلي به كار خود مشغول است.
رئيس اداره محيطزيست شهر تهران در پايان گفت: سازمان حفاظت محيطزيست از طريق مراجع قضايي براي تعطيلي و الزامات قانوني در خصوص اين كارخانه براي رفع تمام آلودگيها اقدام ميكند.