معاون عمليات ناجا از ايجاد پنج لايه کنترلي براي ممانعت از خروج زائران فاقد مجوز از مرز مهران خبر داد.
سردار حسين ساجدينيا روز گذشته در حاشيه بازديد از مرز مهران گفت: يگانهاي ويژه امسال با ايجاد پنج لايه کنترلي، بسيار مطلوب عمل کرده که لايههاي مزبور براي کنترل مدارک قانوني و تسهيل در تردد بهتر زائران حسيني(ع) راهاندازي شده است.
وي با بيان اينکه يگان ويژه با ايجاد قرارگاه ظفر اربعين همه بسترهاي لازم را براي برگزاري پرشور و باشکوه اين حماسه بزرگ فراهم کرده است، تصريح کرد: يگان ويژه با کنترل مدارک قانوني تحت هيچ شرايطي اجازه خروج از کشور بدون مستندات قانوني از جمله گذرنامه و ويزا را نميدهد، بنابراين از خروج زائران جلوگيري ميشود.
معاون عمليات ناجا در خاتمه گفت: امسال اقدام جديتري توسط يگان ويژه در مرز مهران براي کنترل اتباع خارجي، ايراني غيرمجاز و فاقد مجوز که قصد دارند با حضور در مرز به صورت غيرقانوني از کشور خارج شوند، انجام شده که اين افراد پس از ممانعت از خروجشان به استانهاي خوزستان و ايلام عودت داده ميشوند.