جانشين فرمانده كل سپاه با بيان اينكه در شرايطي كه تمام منطقه درگير بحران و ناامني هستند، ايران اسلامي با صلابت و مقتدر، در امنيت و آرامش به سر ميبرد، گفت: اينكه رئيسجمهور امريكا در اجلاس عمومي سازمان ملل متحد منفعلانه از قدرت نظام ما سخن گفت، نه تنها ادبيات او تهديدآميز نبود، بلكه اعتراف عاجزانهاي به ظهور يك قدرت مهارناپذير بود.
به گزارش ايسنا، سردار سلامي در آيين تكريم و معارفه فرماندهي حفاظت سپاه با تسليت فرارسيدن ماه محرم و گراميداشت هفته دفاع مقدس با بيان اينكه عاشورا به ما نشان داد كه كم بودن سپاهيان و حتي به اسارت رفتن خانواده هيچكدام دليلي براي غلاف كردن شمشير جهاد نيست، اظهار كرد: لباس سبزي كه امروز بر تن داريم، عهد و پيماني است كه با شهيدان كربلا بستهايم و زيباترين آرمان ما قطعه قطعه شدن در راه خدا است. وي افزود: واقعه عظيم عاشورا به ما نشان داد كه اسلام آنقدر بزرگ و ارزشمند است كه فداشدن امام به عنوان زيباترين مخلوق هستي موضوعي امكانپذير است و بايد چنين شود تا اسلام بماند. جانشين فرمانده كل سپاه با تأكيد بر اينكه جلوههايي از عاشورا و تصوير آن حماسه زيبا و با شكوه را در دوران دفاع مقدس مشاهده كرديم، گفت: اگر چنين تكيهگاه معنوي نبود، بدون شك ما ياراي چنين دفاع شكوهمندي در برابردشمن رانداشتيم؛ غلبه بر دشمناني كه نه به نيروي سلاح ممكن بود و نه با كثرت نفرات؛ بلكه تنها ايمان، باور و اعتقاد بود كه اين شكوه وعظمت را براي ايران و اسلام خلق كرد.
سلامي در ادامه با بيان اينكه امروز اسلام به يك ضلع از اضلاع هندسه قدرت جهان تبديل شده است، گفت: نظام اسلامي ما امروز به اولويت اول جهاني تبديل شده است، اينكه رئيسجمهور امريكا در اجلاس عمومي سازمان ملل متحد منفعلانه از قدرت نظام ما سخن گفت، نه تنها ادبيات او تهديدآميز نبود، بلكه اعتراف عاجزانهاي به ظهور يك قدرت مهارناپذير بود. وي با تأكيد بر اينكه در شرايطي كه تمام منطقه درگير بحران و ناامني هستند، ايران اسلامي با صلابت و مقتدر، در امنيت و آرامش به سر ميبرد، گفت: در كشور ما يك قوه مركزي نيرومند وجود دارد كه ميتواند دستگاه محاسبات مادي دشمنان را برآورد كرده، نيات و رفتار آنها را تشخيص دهد و فن و هنر صحيح به كار بردن ظرفيتهاي موجود و متصل كردن آنها به آرمانها را به خوبي انجام دهد و آن وليفقيه است. جانشين فرمانده كل سپاه در پايان با اشاره به مأموريت مهم و رسالت خطير فرماندهي حفاظت سپاه در حفاظت از اشخاص، اماكن حياتي و حساس كشور و تأمين امنيت هوايي، با تأكيد بر اينكه پاسداران، امانتداران آبرو و حيثيت انسانها هستند، تصريح كرد: مسئولان از سرمايههاي نظام و انقلاباند و امنيت هوانوردي نيز بخش مهمي از اعتبار به شمار ميرود، بايد با جديت از اين دو ركن مهم امنيت حفاظت كنيم.