کد خبر: 862670
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۳
مدیرکل تامین اجتماعی استان آذربایجان‌شرقی:
مدیرکل تامین اجتماعی استان آذربایجان‌شرقی گفت: مابه‌التفاوت حقوق کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران تا31 تیرماه واریز می‌شود.
جعفر سمساری  در  دیدار با  کریم صادق‌زاده  دبیر اجرایی خانه کارگر آذربایجان‌شرقی و منتخب دوره پنجم شورای شهر تبریز اظهار داشت: ارائه خدمات بهینه به  مخاطبان سازمان تأمین اجتماعی در اولویت فعالیت‌های این اداره کل قرار دارد.

وی با اشاره به گستردگی نوع خدمات تامین اجتماعی و  جامعه هدف آن افزود: در شرایطی که هم اکنون سازمان تامین  اجتماعی با کمبود منابع مواجه است ولی همواره تلاش کرده تعهدات خود را به کارگران، بازنشستگان و مستمری‌بگیران ارائه کند.

سمساری در ادامه  به نقش  تشکل‌های کارگری و بازنشستگان در همراهی با سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در استان آذربایجان‌شرقی نهادهای کارگری و بازنشستگی با وحدت و یکپارچگی خود همراهی خوبی با سازمان تامین اجتماعی داشته و با طرح مطالبات سازمان تامین اجتماعی در سطح جامعه که در واقع حقوق حقه خود آنان است همچنین پیگیری قانونی آن از طریق مسؤولان و نمایندگان مجلس توانسته‌اند کمک‌های موثری به پیشرفت امور این سازمان کنند.

وی به  نقش سازنده کریم صادق‌زاده تبریزی به عنوان دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز در طرح مشکلات کارگران و بازنشستگان اشاره کرد و افزود: در طول این سال‌ها ایشان با جسارتی منطقی و با رعایت حدودها وارد این عرصه شدند که جامعه کارگری و بازنشستگی باید قدردان وی باشند.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان آذربایجان‌شرقی نیز در این دیدار ضمن تبریک  هفته سازمان تامین اجتماعی  گفت: سازمان تامین احتماعی نهادی است که در واقع بخش عمده فعالیت آن  آینده‌نگری در جهت تامین نیازهای آتی قشر زحمت‌کش جامعه  بوده و بر همین اساس باید  توجه جدی به  توسعه فعالیت‌ها و رفع موانع پیش روی آن شود.

کریم صادق‌زاده تبریزی با بیان اینکه اصلی‌ترین راهکار حمایت از سازمان تامین اجتماعی با توسعه اشتغال و افزایش بیمه‌شدگان و منابع درآمدی آن محقق می‌شود، خاطرنشان کرد: متاسفانه عملکرد برخی نهادها در سال‌های اخیر سبب شده که حداقل در سطح استان آذربایجان‌شرقی به جای افزایش اشتغال و رونق تولید حتی اشتغال موجود در واحدهای صنعتی نیز با مشکل مواجه شده و این امر بر مشکلات نهادهای خدمات‌رسانی چون سازمان تامین اجتماعی افزوده است.

وی در ادامه با قدردانی از تلاش مدیرکل و کارکنان تامین اجتماعی استان آذربایجان‌شرقی تاکید کرد: خوشبختانه تامین اجتماعی استان آذربایجان‌شرقی تلاش‌های خوبی را در بهبود ارائه خدمات از خود نشان داده اما باید در نظر داشت عمده مشکلات ما با تامین اجتماعی به مسائل ساختاری و کلان آن برمی‌گردد که باید  برای رفع آن تلاش کنیم.

همین گزارش حاکی است، در ادامه این دیدار مدیرکل تامین اجتماعی آذربایجان‌شرقی از بخش‌های مختلف خانه کارگر تبریز بازدید کرد و با نحوه ارائه خدمات مختلف رفاهی آموزشی این نهاد کارگری از جمله در  زمینه بیمه تکمیلی  آشنا شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها