کد خبر: 859206
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۰
هربرت مک مستر مشاور امنیت ملی آمریکا روز پنجشنبه طی اظهاراتی واهی، ایران را به شعله‌ور کردن جنگ‌های طایفه‌ای در منطقه با هدف تضعیف جهان عرب متهم کرد.
تسنیم: مشاور امنیت ملی آمریکا ادعاهایی بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرد.

به گزارش السومریه نیوز، هربرت مک مستر مشاور امنیت ملی آمریکا روز پنجشنبه طی اظهاراتی واهی، ایران را به شعله‌ور کردن جنگ‌های طایفه‌ای در منطقه با هدف تضعیف جهان عرب متهم کرد.

وی در کنفرانسی امنیتی که در واشنگتن برگزار شد، مدعی شد که ایران شبه نظامیانی را در سوریه برای دفاع از نظام بشار اسد گرد هم آورده است و به دلیل نقش مخرب تهران، اوضاع سوریه روز به روز پیچیده‌تر می‌شود.

مشاور امنیت ملی آمریکا در ادامه ادعاهای بی‌اساس خود گفت: ایران مسئولیت بزرگی در قبال مشکلات به وجود آمده در سوریه بر عهده دارد و این کشور 80 درصد از شبه نظامیان حامی اسد را به خدمت گرفته است.

مک مستر خواستار برداشتن گام‌هایی بهتر برای جلوگیری از اقدامات ایران شد.

وی در ادامه با این ادعا که نظام ایران شبه نظامیان و گروه‌های مسلح غیرقانونی را در کشورها علیه حکومت موجود در این کشورها توسعه می‌دهد گفت: دلیل اصلی حضور آمریکا در سوریه مبارزه با داعش است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار