کد خبر: 859197
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۲
رئیس شورای شهر اردبیل:
رئیس شورای شهر اردبیل از شهردار خواست تا در آستانه پایان عمر شورای چهارم نسبت به افتتاح پروژه‌های اساسی و زیربنایی شهرداری برای جلب رضایت مردم اقدام کند.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، زکی‌الله خوشبخت در یک صد و شصت و چهارمین جلسه رسمی شورای شهر اردبیل با تبریک فرا رسیدن عید فطر و پایان ماه ضیافت الهی در بهره‌مندی از خوان گسترده الهی اظهار کرد: خداوند متعال در عید فطر پاداش میهمانان خود را به بهترین و شایسته‌ترین شکل عرضه می‌کند.

وی تصریح کرد: شورای چهارم علاقمند است تا شاهد افتتاح پروژه‌های زیربنایی و اساسی در شهر باشد تا بخشی از کارنامه فعالیت خود را در دید عموم مردم قرار دهد.

رئیس شورای شهر اردبیل نمونه این پروژه‌ها را پل قدس بیان کرد و گفت: در شورای چهارم و پس از افت و خیزهای فراوان و کارهای علمی، تخصصی و فنی شاهد اجرایی شدن پل قدس بودیم که امیدواریم فاز اول این پروژه در ماه جاری به بهره‌برداری برسد.

خوشبخت به اجرای پروژه‌های متعدد در سطح شهر نظیر تکمیل پل داروپخش، پروژه نیار، شورابیل و توسعه فضای سبز اشاره کرد و افزود: بازگشایی در برخی مسیرها، آسفالت‌ریزی و پازل‌کاری در بسیاری از مسیرها در ماه‌های اخیر به اتمام رسیده که امیدواریم با تکمیل و بهره‌برداری از آنها عموم مردم از نتایج آن بهره‌مند شوند.

وی به کارنامه موفق شورای چهارم در حوزه توسعه برنامه‌های عمرانی و خدماتی شهر اردبیل اشاره کرد و ادامه داد: شورای چهارم به رغم بسیاری از تنگناهای مالی و اعتباری در این چهار سال توانست با همراهی و تلاش مجموعه شهرداری در حوزه‌های مختلف کارهای شایسته و ماندگاری را انجام دهد.

در یک صد و شصت و چهارمین جلسه رسمی شورای شهر اردبیل اعضای شورا موافقت خود را برای احداث چندین پل عابر پیاده در مناطق پرتردد شهر اردبیل همچنین افزایش اعتبارات سازمان اتوبوسرانی در قالب متمم بودجه و کمک 30 میلیون تومانی برای راه‌اندازی کانون بازنشستگان شهرداری اعلام کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها