کد خبر: 856677
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۱
معاون رفاهی وزارت رفاه گفت: در جریان طرح شناسایی بازماندگان از تحصیل ۱۱۰ هزار کودک شناسایی شده که ۵۵ هزار نفر آنها تحت پوشش نهادهای حمایتی قرار گرفتند.

احمد میدری در چهارمین جلسه شورای ساماندهی کودکان خیابانی گفت: معاونت رفاه اجتماعی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی طرح شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل مقطع ابتدایی را در سال ٩٥ اجرا و نتایج را به دبیرخانه این شورا ارائه داد .

وی در ادامه بیان کرد : معاونت رفاه اجتماعی به منظور جمع‌آوری اطلاعات اقتصادی و اجتماعی و هدفمند کردن حمایت‌های اجتماعی و بازگرداندن کودکان کار به چرخه تحصیل و آموزش، سایت مشق ما را راه‌اندازی کرده است که بر اساس این اطلاعات در تمام استا‌ن‌های کشور با این کودکان تماس گرفته می‌شود .

میدری درباره دشوا‌ری‌های به دست آوردن اطلاعات کودکان بازمانده از تحصیل و خانواده‌های آنان توضیح داد.

وی اظهار کرد : شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل به دلیل در دست نبودن شماره‌های تماس تمام افراد دارای نقصان است.

معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی ماه رمضان را ماه مبارزه با فقر دانست و افزود: اهتمام دین اسلام نیز برای مبارزه با فقر است و فقر کودکان بدترین شکل فقر به شمار می‌رود.

میدری گفت : اگر کودکی از تغذیه و رفتن به مدرسه محروم باشد یعنی فقیر است، اگر کودکی معلول باشد و نتواند به مدرسه برود باز هم فقیر است و امیدوارم برای بازگشت کودکان دوره ابتدایی به مدرسه سیاست‌گذاری و توجه خاص به وجود بیاید.
وی تصریح کرد: تاکنون 110 هزار کودک بازمانده از تحصیل در کل کشور در مقطع ابتدایی شناسایی شده است و امید می رود با همکاری تمام دستگاه‌ها روند شناسایی با دقت و سرعت بیشتری پیگیری شود

وی افزود: 55 هزار نفر از این کودکان تحت پوشش نهادهای حمایتی کمیته امداد بهزیستی وزارت رفاه و فرمانداری هستند.

میدری گفت: حدود 38 هزار کودک تحت پوشش بهزیستی 25 هزار تحت پوشش کمیته امداد و 8 هزار تحت پوشش هردو قرار دارند.

همچنین روزبه کردونی مدیر کل دفتر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی و دبیر شورای عالی رفاه اجتماعی در این نشست ابعاد مختلف مشکلات کودکان کار و خیابان را مطرح کرد.

براساس این گزارش "زباله گردی "به عنوان بدترین اشکال کار کودک نیز مطرح شد.

در این نشست نماینده سمن جمعیت امام علی نتایج یک پژوهش که بین بیش از ٦٠٠ کودک زباله جمع‌کن جمع‌آوری شده بود را ارائه داد.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار