کد خبر: 855591
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۶
ولاديمير پوتين، رئيس‌جمهوري روسيه در پيامي به حسن روحاني همتاي ايراني، حمله تروريست‌ها به تهران را محكوم كرد.
به گزارش ايرنا، پوتين روز چهارشنبه در پيام خود به روحاني، ضمن تسليت شهادت شماري از ايرانيان در حمله تروريست‌ها به تهران، نوشت: اين جنايت بار ديگر ضرورت گسترش همكاري‌هاي بين‌المللي در مبارزه با تروريسم را نشان داد و اين عمليات را قاطعانه محكوم مي‌كنيم. رئيس‌جمهوري روسيه در اين پيام كه توسط دفتر مطبوعاتي كاخ كرملين منتشر شده است، بر آمادگي طرف روسي براي همكاري با شركاي ايراني در عرصه مبارزه با تروريسم تأكيد كرده است.
پوتين در پيام خود همچنين با بستگان شهداي حمله تروريست‌ها به تهران ابراز همدردي و براي مصدومان اين حوادث، سلامتي و بهبود، آرزو كرده است.
 
سخنگوي كاخ كرملين مقر رياست جمهوري روسيه نيز حمله تروريست‌ها به مجلس شوراي اسلامي و حرم مطهر امام خميني (ره) رهبر فقيد انقلاب اسلامي در تهران را به شديدترين وجه محكوم كرد. ديميتري پسكوف گفت: بدون شك اينگونه حمله‌هاي تروريستي را به شدت محكوم مي‌كنيم. اين اقدامات لايق شديدترين محكوميت است.
 
وي افزود: ادامه حمله‌هاي تروريست‌ها بار ديگر ضرورت و اهميت تشريك مساعي و هماهنگي اقدامات در مبارزه با تروريسم ازجمله در مبارزه با گروه داعش را نشان مي‌دهد. سرگئي لاوروف، وزير امور خارجه روسيه هم با بيان اينكه حملات تروريست‌ها در تهران بي سابقه بود، تأكيد كرد كه اين عمليات نشانه ضرورت سركوبي تروريسم است. لاوروف تأكيد كرد: اقدامات تروريست‌ها در حرم امام خميني (ره) و مجلس شوراي اسلامي در ايران نشان داد كه تروريست‌ها آرام نمي‌گيرند.
منبع: ایرنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار