کد خبر: 854983
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۹
کوبیاک تیم ملی والیبال لهستان

کاپیتان تیم ملی والیبال لهستان گفت: نمی‌دانم چه شد که شکست خوردیم؛ شاید فکر می‌کردیم ایران را راحت می‌بریم.

به گزارش ایسنا، مایکل کوبیاک، کاپیتان تیم ملی والیبال لهستان بعد از شکست این تیم برابر ایران در نشست خبری گفت: این پیروزی را به ایران  تبریک می‌گویم. واقعا بازی خوبی به نمایش گذاشتند.

او با بیان این که در ست اول به راحتی پیروز شدیم، گفت: نمی‌دانم چه شد که در ست‌های بعدی شکست خوردیم. شاید فکر کردیم که به همین راحتی می‌توانیم بر ایران غلبه کنیم که متاسفانه این‌گونه نشد و نتیجه مورد انتظار رقم نخورد.

کاپیتان تیم ملی والیبال لهستان درباره بازی‌های هفته‌های آینده این تیم گفت: بازی‌های هفته بعد هم به مانند این هفته با اهمیت است. باید تا جایی که امکان دارد، پیروز میدان شویم. باید بازی‌های بهتری ارائه دهیم و روش و سیستم بازی خود را بهتر کنیم. باید تلاش کنیم تا پیروز شویم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار