به گزارش رسا، دكتر حسن روحاني رئيسجمهور و برخی از اعضای دولت با حضور در شهر مقدس قم ضمن زيارت حرم مطهر حضرت معصومه(س)، با شماري از مراجع تقليد ديدار و در گفت و گو كرد.
براساس اين گزارش، حضرت آيتالله حسين وحيد خراساني در ديدار روحاني كه در بيت اين مرجع تقليد برگزار شد، براي توفيق رئيسجمهور در اداره امور كشور دعا كرد. حضرت آيتالله وحيد خراساني اظهار داشت: اين مناصب همانطور كه قرآن شريف ميفرمايد گذراست. تا ميتوانيد در اين مدت به امور ديني و مذهبي و خدمت به مردم اهتمام ورزيد. همچنين حضرت آيتالله شبيري زنجاني در ديدار رئيسجمهور، وي را بزرگ شده حوزه و مكتب اهل بيت عليهم السلام دانست و گفت: با توجه به اينكه شما اهل حوزه هستيد انتظار ما اين است كه ديانت افراد را در درجه اول اهميت قرار دهيد.
اين مرجع تقليد افزود: افرادي در داخل و خارج كشور هستند كه به شكلهاي مختلف ميخواهند به اعتقادات افراد ضربه بزنند، بايد اهتمام داشت كه جلوي سمپاشيهاي آنها گرفته شود. وي با اشاره به نظرات مختلفي كه در ايران وجود دارد، اداره كشور را مشكل خواند و اظهار داشت: وظيفه سنگيني بر عهده شماست اما بايد توجه داشت كه اهل سلوك معتقدند از برترين عباداتي كه در مسير تقرب به خداوند موثر است، خدمت به مردم است. حالا شما توجه كنيد كه مردمي كه شما به آنها خدمت ميكنيد مسلمان و شيعه اهل بيت عليهم السلام هستند و اين استثنا باعث مضاعف شدن اين اجر و پاداش ميشود. حضرت آيتالله شبيري زنجاني دعا كردن براي خدمتگزاران به مردم را وظيفه خود دانست و خطاب به رئيسجمهور منتخب گفت: زيارت شما و شنيدن تلاشهاي دولت شما توفيق شد، در اين مسير از خداوند متعال و حضرات معصومين عليهم السلام كمك بگيريد كه بسياري از گرهها با توكل و توسل باز ميشود. در ابتداي اين ديدارها حسن روحاني گزارشي از برنامههاي اجرا شده در دولت يازدهم و برنامههاي آينده خود به مراجع تقليد ارائه كرد.