به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل،رباب عزیزخانی در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: این کتابها در 60 عنوان و با تمرکز روی حوزه کودک و نوجوان توسط یکی از نهادهای خیّر از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران خریداری شده و در اختیار واحد تأمین منابع اداره کل کتابخانههای عمومی استان اردبیل قرار گرفته است.
وی افزود: کتابهای مذکور جزو جدیدترین کتابهای موجود در بازار نشر کتاب بوده و با مشاروه کارشناسان امور منابع از بین کتب پرمخاطب انتخاب شده اند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان تصریح کرد: کتابهای مذکور هم اکنون در اختیار این اداره کل قرار داشته و پس از آماده سازی و ثبت به بخشهای کودک 10 کتابخانه عمومی در سطح استان ارسال خواهند شد.
عزیزخانی گفت: مشارکت خیرین فرهنگ دوست در تأمین کتابهای مورد نیاز اداره کل کتابخانه های عمومی در خور تحسین است و از مردم خواست که در سنت حسنه اهدای کتاب مشارکت کنند.