آورد وی افزود هوشمندسازی در شهر تهران باید جزو اولویت های اعضای شورا و تمامی امور باید حول این محور مورد رصد و تصمیم سازی قرار بگیرد
پنجمین نامزد شورای شهر پایتخت افزود با توجه به افزایش ضریب نفوذ اینترنت در میان شهروندان و استفاده شهروندان از شبکه های مجازی و تلفنهای هوشمند، هوشمندسازی در حوزه شهری باید در اولویت برنامه های شهر قرار گیرد.
مهندس فرهادی بیان داشت ایده حرکت امواج به جای حرکت شهروندان باید در تمامی امور مورد توجه اعضای شورا و شهرداری قرار گیرد تا بتوانیم علاوه بر کاهش هزینه ها، کیفیت خدمات رسانی به شهروندان تهرانی را افزایش دهیم.
وی افزود تاکنون در این دوره مدیریت شهری اقدامات بسترسازی صورت گرفته است و لازم است که این مسیر بیش از گذشته توسط اعضای شورای دوره پنجم در برنامه ها ریزی ها گنجانده شود.
این نامزد دوره پنجم معتقد است در این زمینه باید اعضای شورا از صاحبنظران و متخصصان حوزه های IT ، الکترونیک و کامپیوتر در جهت بهبود شرایط موجود استفاده کنند.