کد خبر: 848272
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۳
رئيس ستاد انتخاباتي روحاني گفت: يكي از دلايل حضور ما در عرصه انتخابات اين است كه جبران مافات كنيم و اشتباه گذشته را تكرار نكنيم.
به گزارش تسنيم، محمد شريعتمداري در همايش فرهنگيان در هتل ارم تهران، با بيان اينكه در شرايط خاص و خطيري هستيم، گفت: در پايان دولت اصلاحات اشتباه استراتژيكي به‌وجود آمد و حاصلش آمدن دولت‌هاي نهم و دهم بود و البته ما كوچك‌ترين خدشه‌اي به آراي مردم در آن سال وارد نمي‌كنيم.
وي افزود: آن دوره درس‌هاي زيادي به ما آموخت و يكي از دلايل حضور ما در اين عرصه اين است كه جبران مافات كنيم و اشتباه گذشته را تكرار نكنيم. شريعتمداري اضافه كرد: سال 92 پيش آمد، خدا رحمت كند آقاي هاشمي نمي‌دانم چرا وارد عرصه شدند، با آقاي روحاني صحبت كردم ايشان گفت آقاي هاشمي و آقاي ناطق گفتند حتما وارد عرصه شويد. بعد خود آقاي هاشمي آمد، ما هنوز هم نفهميديم آقاي هاشمي براي چه آمد؟ اما تدبیر اين شد آقاي روحاني بيايد و بماند. هرچند آقاي هاشمي ردصلاحيت شد اما دكتر روحاني ماند و نامزد همه اصلاح طلبان در سراسر كشور شد. وي گفت: اگر سال 92 مردم آن تصميم را نمي‌گرفتند سرنوشت محتوم ما فنا بود. امروز آرامش و ثبات را در بازار و فعاليت‌هاي سياسي مي‌بينيم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار