کد خبر: 842584
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۹
برني سندرز در گفت‌وگو با گاردين:
برني سندرز سناتور مجلس سناي آمريكا، دونالد ترامپ را دروغگويي خواند كه آمريكا را به سمت يك كشور مستبد مي‌كشاند.
به گزارش «جوان آنلاين»، برني سندرز سناتور حزب جمهوريخواه سنا، در گفت‌وگو با روزنامه گاردين، ارزيابي تلخي از كاخ سفيد و نيات آن داشت و اذعان كرد كه طغيان ترامپ عليه رسانه‌ها، دادگاه‌ها و اركان زندگي آمريكايي‌ها، يوروشي بر دموكراسي اين كشور بوده است.

رقيب درون حزبي انتخابات امريكا به گاردين گفت: «ترامپ هميشه دروغ مي‌گويد و به نظر من اين دروغ‌ها اتفاقي نيستند و او دليلي براي آنها دارد. او دروغ مي‌گويد كه پايه‌هاي دموكراسي آمريكا را سست كند.» وي بر اين باور است كه ترامپ طرفدار استبداد است.

وي در ادامه گفت‌وگو با گاردين گفت او نگران طرح ترامپ براي معافيت‌ها و تخفيف‌هاي مالياتي ميلياردر‌هاست. وي همچنين در ادامه اذعان كرد كه ترامپ با دروغ‌هايش هدف خاصي را دنبال مي‌كند. او با اشاره به تفاوت‌هاي دونالد ترامپ و جورج بوش گفت: «بوش رئيس‌جمهور محافظه‌كاري بود، من مخالف سرسخت او بودم اما او خارج از ارزش‌هاي سياسي آمريكا عمل نمي‌كرد.»

سندر همچنين نسبت به جنبش‌ها و اعتراضاتي كه عليه ترامپ شكل مي‌گيرند، تمايل نشان داد و گفت: «در حال حاضر جنبش‌هاي فعال بسياري را مي‌بينيد، از جمله اين گروه‌ها، گروه انقلاب من است كه از كمپين من تشكيل شده است.»

سندرز همچنين از همكاران جمهور‌ي‌خواه خود خواست در مقاومت عليه ترامپ به او بپيوندند. وي با اشاره مستقيم به جمهوري‌خواهان گفت: «تمام جمهوري‌خواهاني كه به دموكراسي اعتقاد دارند و به استبداد، هيچ اعتقادي ندارد، در اين دوره از تاريخ بايد بايستند و اعلام كنند كاري كه ترامپ انجام مي‌دهد، نشانگر هدف امريكا و هدف قانون اساسي نيست. همه آنها در اين مقاومت بايد به من ملحق شوند.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار