کد خبر: 837718
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۴
مقامات آمریکایی روز پنجشنبه اعلام کردند بر اثر وقوع طوفان و بارش برف شدید حدود 1700 پرواز در سه فرودگاه عمده شهر نیویورک لغو شده است.
العالم: اداره بنادر نیویورک و نیوجرسی اعلام کرد بیشترین میزان لغو پروازها تا ساعات شش و نیم صبح روز پنجشنبه به فرودگاه بین المللی نیوآرک با 607 مورد مربوط می شود. فرودگاه های لاگاردیا با 572 مورد و جان اف کندی با 508 مورد لغو پرواز در رده های بعدی قرار دارند. بر اساس اعلام این اداره، پروازهای لغو شده معادل پنجاه درصد پروازهای روزانه در این سه فرودگاه است.

به گزارش آسوشیتدپرس از نیویورک، لغو پروازها در نیویورک و سایر ایالت های واقع در شمال شرق آمریکا روز چهارشنبه و همزمان با نزدیک شدن طوفان به منطقه شروع شد. انتظار می رود این طوفان تا پایان روز باعث بارش بیش از سی سانت برف در شهر نیویورک شود.

در فرودگاه فیلادلفیا نیز اکثر پروازها لغو شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار