کد خبر: 827416
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۱
سعيد محمدزاده به شكل تلويحي از اهداف مادي برخي از منتقدان به سامانه ATC قطار و عدم دلسوزي اين افراد براي مردم خبر داد و گفت: دلالان در توافق‌هايي كه با طرف‌هاي خارجي انجام مي‌شود، سودهاي گزافي به جيب مي‌زنند و از اين رو پس از اين حادثه قطار به دنبال آن هستند كه از آب گل‌آلود براي خود ماهي بگيرند.
مدير عامل شركت راه‌آهن با اشاره به سابقه عقد قرارداد براي وارد كردن ATC به خطوط ريلي ايران، تصريح كرد: نخستين صحبت‌ها در اين زمينه از سال ۱۳۸۵ مطرح شد. در اين زمان يك شركت روسي در قراردادي ۲۸ ميليون يورويي بنا داشت صرفاً تجهيزات مربوط به ATC را وارد ايران كند. وي ادامه داد: با توجه به اينكه اين قرارداد در چارچوب قانون حداكثر استفاده از توان داخلي با مشكلاتي مواجه مي‌شد و طرف روس نيز حاضر به ايجاد تغيير در بندهاي مربوط به آن نشد، از اين رو به شكل طبيعي اجراي اين قرار داد از طرف شركت روسي رسماً متوقف شد.

مدير‌عامل شركت راه‌آهن با بيان اينكه پس از آن شركت ايراني مهاران اجراي اين پروژه‌ را در اختيار گرفت، عنوان كرد: اين شركت در سال‌هاي اوج‌گيري تحريم‌ها و در زماني كه زيمنس يا آلكاتل ايران را ترك كردند، با استفاده از توان داخلي و دانش متخصصان بومي توانست يكي از بزرگ‌ترين پروژه‌هاي به‌روز در صنعت ريلي را اجرايي كند.

وي گفت: همان زمان كه راه‌آهن با توليد‌كننده ايراني قرارداد به امضا رساند، هجمه‌هاي عجيبي عليه شركت راه‌آهن از سوي شركت روس به راه افتاد، به دنبال اين مسائل راه‌آهن در ديوان محاسبات و تمام سيستم‌هاي قضايي كشور اطلاعات مربوط به اين قرارداد را منتشر كرد و رأي تمام اين دستگاه‌ها به نفع راه‌آهن بود، از اين‌رو ابهامات مالي كه به قرارداد ATC وارد مي‌كنند به هيچ عنوان صحت نداشته و تنها برخي سودجويي‌ها پشت سر آن قرار دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار