کد خبر: 827132
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۲
رزمايش نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران در منطقه جنوبي سيستان و بلوچستان روز گذشته با پرواز پهپاد و رونمايي از اخلالگر پهپاد و تك‌تيراندازها دنبال شد.
رزمايش نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران در منطقه جنوبي سيستان و بلوچستان روز گذشته با پرواز پهپاد و رونمايي از اخلالگر پهپاد و تك‌تيراندازها دنبال شد.
به گزارش تسنيم از منطقه عمومي رزمايش نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي، در اولين مرحله از روز دوم رزمايش بزرگ محمد رسول‌الله (ص) 4 دو فروند جنگنده ميراژ اف ‌متعلق به نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران اهداف از‌پيش‌تعيين‌شده در سواحل مكران را با موفقيت منهدم كردند. اين جنگنده‌ها شامل يك فروند جنگنده ميراژ دوكابين و يك فروند جنگنده ميراژ تك‌كابين بودند. در مرحله بعدي سلاح‌هاي تك‌انداز بهينه‌سازي شده نزاجا، رونمايي و عملياتي شدند. سلاح تك‌تيرانداز طاهر با برد نهايي 1200 متر، سلاح تك‌تيرانداز ژ- 1 با برد نهايي 3 هزار و 500 متر و سلاح تك تيرانداز دراگانوف كه در واقع همان سلاح اس‌وي‌دي مشهور است كه به دست متخصصان نزاجا ارتقا يافته، سلاح‌هاي تك ‌تيراندازي بودند كه در روز دوم رزمايش رونمايي شدند.
در ادامه، پهپاد «فرپاد» كه به دست متخصصان سازمان جهاد خودكفايي نيروي زميني ارتش طراحي و ساخته شده، رونمايي شد كه 45 دقيقه مداومت پروازي داشته و به صورت آنلاين و ذخيره داده‌ها مي‌تواند به انتقال داده‌ها بپردازد. اين پهپاد در صورت ايجاد جمينگ توسط دشمن، به صورت خودكار توسط خلبان خودكارش به پايگاه بازمي‌گردد. در ادامه رزمايش اين پهپاد به پرواز درآمد، سپس دو فروند بالگرد كبرا با پشتيباني يك فروند بالگرد 204 از هوانيروز ارتش در سواحل درياي عمان شناورهاي دشمن فرضي را كه قصد ورود به سواحل كشورمان را داشتند، با موفقيت هدف قراردادند و منهدم كردند. بالگردهاي هوانيروز ارتش در جريان اين عمليات از موشك‌هاي رهگير طوفان ساخت صنايع دفاعي ايران استفاده كردند.
در حاشيه برگزاري مرحله دوم از رزمايش محمد رسول الله(ص) 4، سازمان جهاد خودكفايي نيروي زميني ارتش جديدترين اخلالگر ضدپهپاد ساخت متخصصانش را رونمايي كرد. طرز كار اين اخلالگر اين‌گونه است كه مي‌تواند در هدايت هلي‌شات‌ها اخلال ايجاد كند و در صورت لزوم آنها را سالم روي زمين بنشاند، اما در مورد پهپادها، اين اخلالگر مي‌تواند آنها را مورد جمينگ قرار دهد و پس از اخلال در ارتباطشان با مركز فرماندهي، از مسير خود منحرف كند.
امير محسن صياد معاون فاواي نيروي زميني ارتش در حاشيه اين رزمايش از به كارگيري سامانه‌هاي جنگ الكترونيك در اين رزمايش خبر داد و گفت: در رزمايش كنوني از سامانه‌هاي جنگ الكترونيكي كه توسط كارشناسان نزاجا طراحي و توليد شده، استفاده كرديم كه اين سامانه‌ها همگي در لبه تكنولوژي دنيا قرار دارد. امروز ما توانستيم اطلاعات صحنه نبرد را به صورت آنلاين به يگان‌ها منتقل كنيم. معاون فاوای نيروي زميني ارتش تصريح كرد: همچنين در اين رزمايش از ارتباطات زيرساخت به خصوص فيبر نوري تاكتيكي استفاده شد و اطلاعات به صورت صوت و تصوير به كاربران انتقال يافت تا تصميم‌گيري درستي از صحنه نبرد داشته باشيم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار