کد خبر: 825995
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۵
گزارشي درباره حكم جنجالي محروميت مهدي رحمتي به خاطر گرفتن يك عكس
در حالي شايعه محروميت مهدي رحمتي توسط كميته اخلاق فدراسيون فوتبال به دليل انتشار يك عكس يادگاري با يكي از بانوان خارجي در اردوي ارمنستان جنجال‌ساز شده كه به نظر مي‌رسد كميته اخلاق اگر اين قاطعيت را در برخورد با دانه درشت‌هاي فساد در فوتبال انجام دهد، نتيجه بيشتري عايد فوتبال مي‌شود.
سعيد احمديان
كميته اخلاق فدراسيون فوتبال روزهاي پرسروصدايي را سپري مي‌كند، هر چقدر در دوران علي كفاشيان، كميته اخلاق مماشات و سكوت برابر ناهنجاري‌هاي فوتباليست‌ها را پي گرفته بود و واكنشي نشان نمي‌داد، با آمدن مهدي تاج اين كميته فعال‌تر از قبل شده و با آمدن قاضي تورك به ساختمان فدراسيون فوتبال در خيابان سئول جنوبي دور جديدي از برخورد با بي‌اخلاقي‌ها و تخلفات رايج در فوتبال آغاز شده است. قاضي تورك و همكارانش پس از چند ماه سايه‌نشيني و دوري از رسانه‌ها، در يك هفته گذشته چهره‌هاي خبرساز فوتبال كشور بوده‌اند. ابتدا ماجراي ادعاهاي مسعود شجاعي در مصاحبه با يكي از شبكه‌هاي ضدانقلاب، باعث شد تا مسئولان كميته اخلاق با بستن كمربندهايشان، محكم وارد عمل شوند و از احضار ملي‌پوش ايراني شاغل در باشگاه‌هاي يونان خبر دهند و به ساير فوتباليست‌ها يادآوري كنند كه مانند شجاعي گرفتار دسيسه شبكه‌هاي معاند نشوند و هر حرفي را هر جايي نزنند كه برايشان بي‌هزينه نخواهد بود. به فاصله 24 ساعت پس از ماجراي شجاعي، پچ‌پچ‌هايي كه درباره محروميت سه جلسه‌اي مهدي رحمتي در آستانه بازي پنج‌شنبه با تراكتور به گوش مي‌رسيد، بار ديگر كميته اخلاق فدراسيون فوتبال و قاضي تورك را به صدر اخبار برد، اين‌بار ماجراي عكس دروازه‌بان استقلال با يكي از بانوان خارجي در اردوي ارمنستان سبب شد تا شايعه محروميت مهدي رحمتي از سوي كميته اخلاق در رسانه‌ها بپيچد.
   ***
مهدي رحمتي اولين فوتباليستي نبود كه به خاطر انتشار عكس خود با يكي از هواداران زن در آستانه محروميت قرار مي‌گرفت، ابتدا سوشا مكاني بود كه به خاطر عكس‌هاي جنجالي با لباس باب اسفنجي و با زنان مختلف در شبكه‌هاي اجتماعي با محروميت شش ماهه از بازي در ليگ ايران روبه‌رو شد و به همين خاطر به ليگ دسته دوم نروژ رفت، پس از او محسن فروزان به دليل منتشر كردن عكس‌هاي خصوصي‌اش با همسرش در شبكه‌هاي اجتماعي، با سه ماه محروميت تعليقي روبه‌رو شد و در ادامه پيمان حسيني، دروازه‌بان تيم ملي فوتبال ساحلي كه در دبي با يك مانكن زن ايراني عكس گرفته بود، سومين فوتباليستي بود كه گفته مي‌شد به خاطر اين عكس محروم مي‌شود. حالا مهدي رحمتي چهارمين فوتبالي است كه او هم به خاطر عكسي كه او و دو بازيكن ديگر استقلال با يك هوادار زن در اردوي ارمنستان گرفته‌اند، از سوي كميته اخلاق محروم شده است تا در يك اتفاق تصادفي هر چهار فوتباليستي كه به خاطر عكس با هواداران بي‌حجاب با محروميت روبه‌رو شده‌اند، دروازه‌بان باشند! محروميت رحمتي با توجه به اينكه استقلال در بازي بعدي بايد مقابل تراكتور به ميدان مي‌رفت، جنجالي‌تر هم شده و دروازه‌بان استقلال آن را قبل از رويارويي با تيم امير قلعه‌نويي مشكوك مي‌داند.
رحمتي كه دوشنبه شب به عنوان مهمان تلفني روي خط برنامه 90 آمده بود، در اين‌باره گفت: «۱۹ سال در فوتبال ايران بوده‌ام و هميشه در اردوها شئونات را رعايت کرده‌ام. در اردوي تيرماه که با استقلال به ارمنستان رفتيم، در يکي از روزها يک هوادار از ما درخواست عکس يادگاري کرد و اتفاقاً نماينده حراست وزارت ورزش در همانجا حضور داشت. سؤالي که براي من ايجاد شده اين است که وقتي من با سه بازيکن ديگر در عکس حضور دارم، چرا فقط از من اسم مي‌برند؟ مگر قتل يا دزدي کردم؟ تا به حال کدام بازيکن فوتبال به خاطر عکس محروم شده؟ آقاي تاج و کفاشيان مگر به خارج از کشور نمي‌روند؟ در ضمن چرا در آستانه بازي حساس با تراکتور چنين خبري منتشر مي‌شود. چند سال است بازيکنان با هواداران خانم عکس مي‌گيرند و هيچ‌کس محروم نشده و اگر حکم محروميت من تأييد شود هيچ اعتراضي نمي‌کنم، اما از فوتبال خداحافظي مي‌کنم ولي نمي‌خواهم اسم باشگاه زير سؤال برود.»

مرتضي تورک، رئيس کميته اخلاق فدراسيون فوتبال اما دليل محروميت سه جلسه‌اي را عدم توجه اين دروازه‌بان به احضارهاي كميته اخلاق عنوان كرده است: «ما سه نوبت ايشان را احضار کرديم، ولي تشريف نياوردند. در آيين‌نامه اخلاق فدراسيون فوتبال چند سال پيش به تصويب رسيده و براي همه بازيکنان لازم‌الاجراست. رحمتي اگر در زمان مقرر در کميته اخلاق حاضر مي‌شد و به اخطارها توجه مي‌کرد کار به اينجا نمي‌کشيد.»

مهدي تاج هم كه فدراسيونش با توجه به محروميت رحمتي به خاطر عكس يادگاري مورد انتقادات شديدي قرار گرفته در اين‌باره نظري مشابه قاضي تورك دارد، هرچند تأكيد مي‌كند كه بازيكنان بايد شئونات را رعايت كنند: « يک عده مي‌آيند تا عکس بگيرند، ولي بازيکنان حواس‌شان باشد اين کار در حد معقولي انجام شود و شئونات را رعايت کنند؛ اين مسائل تا حدي رعايت شود چون به نفع همه است.»
    ***
هرچند شنيده مي‌شود محروميت رحمتي منتفي شده، اما اگر چه اقدام كميته اخلاق فدراسيون فوتبال براي برخورد با ناهنجاري‌هاي فوتبال قابل تقدير است، اما بايد گفت در ماجراي محروميت رحمتي، قاضي تورك و همكارانش در اين زمينه نتوانسته‌اند افكار عمومي را قانع كنند و تصميم‌شان با انتقادات شديدي در بين مردم روبه‌رو شده است. آن هم در شرايطي كه در فوتبال كشورمان، ناهنجاري‌هاي غيراخلاقي بزرگ‌تري مانند مصرف مواد مخدر، مشروبات الكلي و روابط نامشروع و... بيداد مي‌كند. با اين حال اما كميته اخلاق به جاي پرداختن به اين موارد كه در پرونده فساد در فوتبال مجلس به آن اشاره شده است، يك فوتباليست را به خاطر گرفتن عكس يادگاري با يك هوادار زن محروم مي‌كند. بهتر است قاضي تورك كه با حكم‌هاي اخيرش عزمش را براي برخورد با بي‌اخلاقي‌ها نشان داده، به جاي حكم‌هاي جنجالي درباره مواردي كه زياد حساسيت‌زا نيست، تخلفات بزرگ‌تر را پيگيري كند تا فوتبال كشور از فسادي كه در آن غوطه‌ور است، پاك شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار