کد خبر: 825506
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۶
مردي كه با پوشيدن لباس پليس و سرقت يك خودرو از تهران راهي شهرستان كنگاور مي‌شد و از مردم اخاذي مي‌كرد، سرانجام دستگير شد.
فرمانده انتظامي استان كرمانشاه توضيح داد: چند روز قبل مأموران گشت پليس كنگاور هنگام گشت‌‌زني، مأمور پليسي را ديدند كه پس از خريد از يك مغازه، بدون پرداخت پول، سوار يك دستگاه پرايد شد و از محل گريخت. بعد از آن بود كه مأموران پليس او را تعقيب كردند كه او موفق به فرار از دست مأموران شد.  سردار امان اللهي ادامه داد: مأموران پليس با استعلام پلاك خودرو، متوجه شدند كه اين سواري در تهران به سرقت رفته است.  وي گفت در شاخه ديگري از بررسي‌ها صاحب مغازه مورد تحقيق قرار گرفت. او گفت مأمور پليس وارد شد و مبالغي كارت شارژ تلفن همراه خريداري كرد و به اين بهانه كه كيف پولش داخل ماشين جا مانده و تا چند دقيقه ديگر با پول برمي‌گردد، سوار ماشين شد و فرار كرد.
سردار امان اللهي گفت: پس از اعلام شماره پلاك خودرو به همه واحدهاي گشت انتظامي كنگاور، مأموران انتظامي با گذشت حدود 14 ساعت، خودرو را در يكي از خيابان‌هاي فرعي ديدند و تعقيب كردند كه پس از تعقيب و گريز با همكاري مردم موفق به دستگيري متهم شدند.
وي با اشاره به اينكه اين مأمور قلابي لباس نيروي انتظامي به تن داشت، افزود: متهم كه مردي متأهل و 28 ساله است و سابقه كيفري هم ندارد، در بازجويي‌ها، به اعتياد به ماده مخدر شيشه و اقدام به اخاذي از شهروندان كنگاوري اعتراف كرده است.  سردار امان اللهي با اعلام اينكه منزل اين فرد در تهران است، گفت: متهم پس از سرقت يك دستگاه پرايد، براي اخاذي و تأمين مواد مخدر به شهرستان كنگاور آمده بود.
وي افزود: مأمور قلابي تا امروز هشت شاكي دارد و هنوز مشخص نيست كه آيا در ساير استان‌هاي كشور هم با همين روش اقدام به اخاذي كرده است، يا خير؟! وي در ادامه از كشف و ضبط يك قبضه سلاح كلت پلاستيكي، دستبند و مقاديري مواد مخدر از اين مأمور قلابي خبر داد. بنا بر گفته مالباختگان، متهم از گوشت مرغ تا مخدر شيشه به بهانه ترخيص خودرو از پاركينگ پليس، همراه نداشتن پول و از اين قبيل از آنها اخاذي كرده است. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار