کد خبر: 825335
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۴

جواد حسین آبادی

بازیکن تیم والیبال پارسه تهران گفت: هنوز هم اشتباهات داوری در بازی‌های شهرستان پابرجاست و باید فدراسیون کاری انجام بدهد که این اشتباهات از بین برود.

جواد حسین آبادی در گفت وگو با ایسنا درباره شرایط تیم پارسه تهران در لیگ برتر والیبال گفت: در هفته‌های گذشته و بعد از برد برابر پیکان 4 باخت داشتیم و این شرایط را سخت کرده بود. شرایط تمرینات سخت بود و همه هم قسم شدیم که خوب تمرین کنیم تا تیم از شرایط بد خود خارج شود.

حسین آبادی درباره بازی این تیم برابر سایپا و کسب پیروزی بعد از 4 شکست، گفت: بچه‌ها خیلی خوب کار کردند و کار تیمی خوبی را برابر سایپا انجام دادیم. خوشبختانه توانستیم بعد از هفته ها به پیروزی برسیم و از این شرایط بد جدا شویم.

او در ادامه درباره عصبانیت و هیجان خود در بازی‌ برابر سایپا گفت: باید این بازی را می‌بردیم و به همین دلیل در این بازی عصبانی بودم و هیجان زیادی داشتم و گرنه دلیلی برای عصبانیت وجود نداشت.

بازیکن تیم والیبال پارسه تهران درباره دیدار هفته دهم این تیم برابر شهرداری تبریز گفت: شهرداری تبریز بازیکنان خوبی دارد و هیچ جای اشتباهی برای تیم ما وجود ندارد. در کل دو بازی تا نیم فصل مانده است و باید تمام تلاشمان را انجام بدهیم تا بتوانیم در این مرحله خوب کار کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار