کد خبر: 822807
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰
سوريه – ايران، انتخابي جام‌جهاني، امروز ساعت 15/30
تيم ملي ايران، در آخرين بازي دور رفت مرحله مقدماتي جام جهاني روسيه، ساعت 15:30 امروز، در ورزشگاه عبدالرحمان مالزي به مصاف سوريه مي‌رود. ديداري كه سه امتياز آن مي‌تواند تا اندازه‌هاي زيادي شانس ايران را به عنوان صدرنشين گروه براي رسيدن به جواز حضور در روسيه افزايش دهد.
دنيا حيدري
شاگردان كرش كه با كسب سه پيروزي برابر قطر، ‌ازبكستان، كره و تساوي مقابل چين صدر جدول گروه A را در اختيار دارند، براي آنكه جايگاه خود را حفظ كنند، به سه امتياز بازي با سوريه نياز مبرم دارند. تيمي كه با قبول شكست برابر ازبكستان و قطر، تساوي مقابل كره جنوبي و پيروزي در مصاف با چين، تيم چهار امتيازي گروه است و بالاتر از قطر و چين، در جايگاه چهارم جدول قرار دارد و اميدوار است كه با كسب نتيجه در اين ديدار خانگي، جايگاه خود را بهبود بخشد. هرچند كه كار سختي برابر ياران كرش دارد.
  
دغدغه‌هاي بازي در مرداب عبدالرحمان
روي كاغذ، سوريه حريف سرسخت و دست و پاگيري براي تيم ملي ايران نيست، به طوري‌كه فيفا پيش‌بيني يك بازي راحت و پرگل را براي ايران مي‌كند. عملكرد كرش هم با 20 برد در بازي‌هاي مقدماتي جام جهاني چنين مي‌گويد، اما اين پيش‌بيني‌ها بدون شك در خصوص شرايط عادي است نه بازي در مالزي با رطوبت بالاي 48درجه در مرداب و زير باران‌هاي سيل‌آسا! در واقع اصلي‌ترين دغدغه كرش هم از اولين روزي كه وارد مالزي شد، همين بود. شرايط جوي كه مي‌تواند درصد مصدوميت شاگردان او را به اندازه قابل توجهي افزايش داده و از توانايي‌هاي فني و تكنيكي تيمش بكاهد! به اين مشكلات، بايد زمين نامناسب ورزشگاه عبدالرحمن را هم اضافه كرد كه اعتراض كرش را در آورده است. ورزشگاهي كه حتي صندلي و اينترنت هم ندارد. درحالي كه اجازه حضور تماشاگر در طبقه دوم ورزشگاه آزادي به همين دليل صادر نشد اما حتي نماينده ژاپني AFC  هم در اين خصوص با بيان اينكه اجازه مصاحبه ندارد، از پاسخگويي طفره مي‌رود! هرچند كه به نظر مي‌رسد تنها ايران است كه از شرايط ورزشگاه و زمين بازي راضي نيست، چراكه ايمن الحکيم، سرمربي سوريه با عصبانيت در اين خصوص مي‌گويد: «ميزبان هستيم و حق داريم از شرايط آن استفاده کنيم. نمي‌توانيم با ايران در اتوبوس بازي کنيم! ايران هم ورزشگاه‌هايي دارد که شرايطش مثل اين ورزشگاه است. منتظر تاريخ‌سازي سوريه برابر ايران باشيد.» كرش اگرچه از شرايط موجود راضي نيست، اما همچنان عطش برد زير باران مالزي را دارد: «بازي در اين زمين براي هيچ‌كس خوب نيست، حتي فيفا، اما سعي مي‌كنيم كار خودمان را انجام دهيم. حتي باوجود باران وچمن خراب. ما به هر بازي به عنوان مسئوليت نگاه مي‌کنيم و به دنبال كسب نتيجه و شادي مردم هستيم.»
  
همه سورپرايزهاي كرش
در بازي با قطر، ايران با سيستم 1- 3- 2- 4 به ميدان رفت و به‌رغم كسب نتيجه، بازي نه مردم را راضي كرد نه كادر فني را. به همين دليل از بازي با چين، تركيت تيم تغيير كرد. آنهايي كه رضايت كرش را جلب نكرده بودند، بيرون ماندند. البته به اين نفرات بايد مصدومان و محرومان را هم اضافه كرد كه در كل باعث شد بازي بهتر از قطر را شاهد باشيم. در بازي با ازبكستان اما تركيبي كه راهي ميدان شد همه را شگفت‌زده كرد. تيمي سرعتي با اضافه شدن قوچان‌نژاد و احسان حاج‌صفي به ترکيب اصلي به ميدان رفت تا تيم ملي هم از لحاظ فني برتري داشته باشد و هم بتواند به نتيجه دلخواه دست يابد، اما تغييرات همچنان ادامه داشت. به طوري‌كه در بازي با كره، اضافه شدن دژاگه پس از رفع مصدوميت به جاي مسعود شجاعي که مقابل ازبکستان درخشيده بود و اضافه شدن آزمون به جاي قوچان‌نژاد نشان داد كه كرش علاوه بر سرعت، ‌به دنبال قدرت هم هست و باز هم تغييرات نتيجه داد و كره باز هم مغلوب شد. تغييرات پي در پي در تركيب تيم ملي، حالا اين مسئله را به وجود آورده كه كرش چه تركيبي را برابر سوريه به ميدان مي‌فرستد؟ البته اين را هم بايد در نظر گرفت كه حتماً سوريه به فكر يك دفاع اتوبوسي براي كسب حداقل امتياز است تا شانس اندك صعود خود را حفظ كند.
  
ابهامات تركيب جديد
شرايط خاص آب و هوايي مالزي بدون شك يك استراتژي جديد و كاملاً متفاوت مي‌طلبد. كرش بايد از نفراتي در اين ديدار استفاده كند كه علاوه بر تكنيكي بودن، ‌از قدرت بدني بالايي هم برخوردار بوده و در زدن ضربات سر و ايستگاهي نيز مهارت بيشتري داشته باشند. البته دركنار اين نفرات، تيم به بازيكنان زيرك و باهوش نيز نياز دارد تا در مواقع حساس، ‌موقعيت‌سازي كنند. اما قبل از هرچيز، اينكه چه كسي درون چهارچوب دروازه مي‌ايستد، اهميت دارد. ضمن اينكه ايران براي اين بازي بيرانوند را به دليل مصدوميت و آزمون و حاج‌صفي را به دليل محروميت در اختيار ندارد. تيموريان و حقيقي هم که از ليست نهايي خط خوردند تا همه چيز آماده يك سورپرايز تازه در مالزي باشد.
  
سوريه- ايران بعد از 16 سال در زمين بي‌طرف
ديدارهاي ايران و سوريه همواره در تهران يا دمشق برگزار شده، اما بعد از 16سال ‌اين دو تيم بايد در زميني بي‌طرف به مصاف هم بروند. در حالي‌كه آخرين رويارويي دو تيم در زميني بي‌طرف، ‌به بازي‌هاي جام ملك حسين كه اولين دوره رسمي مسابقات جام ملت‌هاي غرب آسيا بود، برمي‌گردد كه ايران با هدايت طالبي و تركيبي جوان، با برتري يك بر صفر برابر سوريه قهرمان شد. ايران تا به حال 9بار در مقدماتي جام جهاني با سوريه بازي کرده و البته يک‌بار هم به حکم انضباطي به علت انصراف سوري‌ها از بازي با ايران سه بر صفر برنده شده است كه در اين ديدارها، ايران پنج مرتبه برنده و تنها يك مرتبه بازنده بوده و سه بازي هم به تساوي كشيده شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار