کد خبر: 820811
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۳
پس از حضور نماینده بارسلونا در تبریز
باشگاه‌های بارسلونا اسپانیا و تراکتورسازی تبریز در آستانه توافق نهایی قرار گرفتند.

جلسه فنی باشگاه بارسلونا اسپانیا در خصوص درخواست‌های مطروحه از سوی باشگاه‌های آسیایی و خاورمیانه تشکیل شد.

طی این جلسه رابط ایرانی باشگاه تراکتورسازی برای دقایقی در این جلسه حضور یافت و پاسخگوی سوالات مطرح شده بود. پس از آن خوزه نارکسیا که پیش از این به‌عنوان مسوول مستقیم پروژه در تبریز حضور یافته بود با نگرشی کاملا مثبت از توان سخت‌افزاری و نرم‌افزاری باشگاه تراکتورسازی گفت.

در پی آن جمع‌بندی حاضرین در جلسه اتفاقی مثبت را برای فوتبال ایران‌، آذربایجان و آکادمی باشگاه تراکتورسازی رقم زد.

طبق مصوبه صورت گرفته در ادامه این مسیر معاونت‌های حقوقی دو باشگاه پیش‌نویس قرارداد اولیه را تنظیم خواهند کرد.

در تکمیل این خبر‌، یعقوب وطنی مدیر آکادمی تراکتورسازی ضمن تشکر از پیگیری‌ها و راهنمودهای آجورلو حضور بسیار مثبت دبیری طی هفته گذشته در بارسلون را بسیار راه‌گشا و تکمیل‌کننده اقدامات یاد شده خواند‌.

تشکیل اولین کمپ بارسا در تبریز و باشگاه تراکتورسازی بعد از تعطیلات عید‌، مهم‌ترین و مثبت‌ترین اقدام عملی این تفاهم خواهد بود‌.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها