کد خبر: 820084
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۳
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: 55 هزار و 260 انشعاب برق سنگین و عادی در استان در 6 ماهه نخست سال 95 آزمایش و بازرسی شد.
 احمد غنی پور افزود: آزمایش 47 هزار و 650 اشتراک سنگین یا دیماندی و بازرسی هفت هزار و 610 اشتراک عادی یا غیردیماندی در فصل بهار و تابستان 95 انجام شده است.
وی گفت: بازبینی و آزمایش کنتورهای برق مشترک ها در هر 2 بخش دیماندی و غیردیماندی در 6 ماهه اول سال 95 به نسبت مدت مشابه سال گذشته، هشت درصد رشد داشته است.
غنی پور افزود: بر اساس دستورالعمل شرکت توانیر 20 درصد اشتراک های عادی و در بخش سنگین 2 بار آزمایش در سال از مشترکان بهره مند از اشتراک 30 تا 240 کیلووات و بالاتر، سه بار در سال نیاز به آزمایش دارند.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: شرکت توزیع نیروی برق استان فراتر از دستورالعمل شرکت توانیر با آزمایش 25 درصد انشعاب های عادی، 2 بار آزمایش بخش دیماندی 30 تا 240 کیلوواتی و سه بار آزمایش اشتراک های 240 کیلوواتی به بالا، از برنامه زمان بندی جلوتر است.
برای بهره برداری از طرح های توزیع برق استان سمنان از ابتدای سال 95 تا کنون مبلغ 82 میلیارد و 37 میلیون ریال سرمایه گذاری شده است.
اوج بار مصرف برق در استان سمنان امسال به 423 مگاوات در ساعت 12 و 15 دقیقه روز سوم مرداد رسید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار