کد خبر: 819009
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۱
در دیدار شهردار تبریز با یادگار امام خمینی(ره) عنوان شد؛
شهردار تبریز با یادگار گرامی امام (ره) در قم دیدار و گفتگو کرد.
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی، در این دیدار، با اشاره به سابقه مردم تبریز و شخصیت های برجسته آن در مشروطیت، بر ضرورت توجه به مقطع تاریخی مشروطه تأکید کرد و گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نقش لشکر عاشورا در دفاع مقدس و نیز ارتباط نزدیک آیت الله مدنی و دیگر علمای این خطه همچون آیت الله بنی فضل با امام خمینی، از افتخارات آذربایجان است.
یادگار امام راحل (ره) خاطرنشان کرد: در دوره‌ای که بیشتر بخش‌های کشور را استبداد قبل از انقلاب گرفته بود، استقامت مردم تبريز بسیار چشمگیر بود.
وی انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 را ایده‌ای ارزشمند خواند و افزود: توسعه ابعاد معنوي تبریز در برنامه‌های ٢٠١٨ باید به موازات اقدامات اجرایی مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین خمینی، پایه‌گذاری موزه آثار امام خمینی(ره) در شهر تبریز با همکاری موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)  را از ایده‌های موثر در این خصوص خواند.
دکتر صادق نجفی نیز در این دیدار،  با اشاره به این‌که تبریز در دوره‌های مختلف تاریخی، موقعیت‌شناس و پیش‌تاز بوده‌است، خاطرنشان کرد: قیام 29 بهمن 1356،اوج نقش‌آفرینی تبریز در تاریخ معاصر بوده‌است؛ مردم تبریز، در عموم برهه‌های انقلاب اسلامی، ایمان، اراده و باور راسخ خود را در خدمت پیروزی و دوام انقلاب اسلامی قرار داده‌اند.
شهردار تبریز متذکر شد: توسعه و پیشرفت کلان‌شهر تبریز در سال‌های اخیر، با تکیه بر پشتوانه‌های هویتی و ارزشی پیش‌رفته ونقش انقلابی این شهر را تداوم بخشیده است.
وی با اشاره به انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی اظهار داشت: مصمم هستیم با بهره‌گیری از ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی، تبریز 2018 را به عنوان الگوی سرآمد توسعه در حوزه کشورهای آسیایی معرفی کنیم؛ و البته در این راه نیاز مبرم به راهنمایی و راه‌گشایی روحانیت معزز و علمای عظام داریم.  
وی همچنین بر ضرورت توجه هرچه بیشتر به شخصیت امام خمینی(ره) و آثار مربوط به ایشان در ویژه برنامه های تبریز 2018 تاکید کرد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها