
محمدرضا روشني، رئيس اداره حفاظت محيط زيست آستارا گفت: ماجرا از زماني شروع شد كه همراه دو محيطبان هنگام گشتزني در منطقه جنگلي لوندويل متوجه شكار غيرمجاز پرندگان شدم و به 16 شكارچي متخلف تذكر دادم. شكارچيان متخلف كه دو نفرشان زن بودند با پهن كردن تور پرندگاني نظير چكاوك، بلدرچين و گنجشك شكار ميكردند.
براساس اين گزارش، شكارچيان متخلف با چوب و داس به اين سه نفر حمله كردند كه در جريان آن يكي از محيطبانان با ضربه داس يكي از مهاجمان مجروح و روانه بيمارستان شد. محيطبان زخمي در بيمارستان شهيد بهشتي آستارا بستري و حال عمومي وي مساعد گزارش شده است. با شكايت اداره حفاظت محيطزيست، مأموران پليس دو نفر از مهاجمان را بازداشت كردند و تلاش براي بازداشت سايرين در جريان است.
حمله به محیطبان در گرگان در جريان حادثهاي ديگر كه در شهرستان گرگان اتفاق افتاد، شكارچيان غيرمجاز بعد از مصدوم كردن يك محيطبان گريختند. اين حادثه روز يكشنبه اتفاق افتاد. محيطبانان يگان محيطزيست گرگان هنگام گشتزنى در طبيعت حاشيهشهر، متوجه صداى شليك گلوله در زيستگاه قرقاول شدند.
محيطبانان به جست و جو در منطقه پرداختند و پس از مدتى دو شكارچى غيرمجاز را مشاهده كردند. آنها براي برخورد قانونى با متخلفان وارد عمل شدند و هر دو را بازداشت كردند. محيطبانان از دو شكارچي دو اسلحه شكارى كه يكي از آنها فاقد مجوز قانوني بود، كشف كردند. لحظاتي بعد شكارچي غيرمجاز با تماس تلفني، دوستانش را از ماجرا با خبر كرد. همين تماس كافي بود تا چند نفر از دوستان او در محل حاضر و با محيطبانان درگير شوند. ضاربان بعد از مجروح كردن يكي از محيطبانان كه نعمت نام داشت، اسلحه غيرمجاز را از دست او خارج كردند و گريختند. همزمان با فرار متهمان، نعمت كه از ناحيه چشم زخمي شده بود به بيمارستان منتقل شد و تحت درمان قرار گرفت.
احمد دباغيان، مدير روابط عمومي حفاظت محيطزيست گلستان گفت: ضاربان در جريان تحقيقات شناسايي شدند و با شكايت اداره كل حفاظت محيطزيست استان گلستان، بررسيها در اين باره جريان دارد.