کد خبر: 816949
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۲
فرمانده انتظامي استان از انجام عمليات مشترك با فرماندهي انتظامي شرق تهران و توقيف تريلي حامل موادمخدر خبر داد و گفت: ماموران انتظامي با دستگيري پنج قاچاقچي، 113 كيلوگرم ترياك كشف كردند.
    
 سردار روح الامين قاسمي با اعلام این خبر، اظهار کرد: در پي اقدامات گسترده اطلاعاتي اداره عمليات ويژه پليس مبارزه با موادمخدر استان سمنان، شبكه­اي از قاچاقچيان موادمخدر شناسايي شد.
وي به دريافت خبر انتقال محموله موادمخدر توسط اعضاي اين باند اشاره و خاطرنشان كرد: قاچاقچيان، محموله‌اي را از سيستان و بلوچستان بارگيري و به مقصد استان گلستان منتقل مي كردند.
قاسمي به شناسايي كامل مسير تردد سوداگران مرگ و هماهنگي­هاي لازم اطلاعاتي و عملياتي با پليس مبارزه با موادمخدر شرق تهران اشاره و تصريح كرد: دو تيم ويژه اين پليس به همراه اكيپ اعزامي پليس سمنان در محدوده شهرستان ورامين مستقر شدند.
به گفته اين مسئول­انتظامي، خودروهاي قاچاقچيان كه يك دستگاه سواري پژو با سه نفر سرنشين و يك دستگاه تريلي با دو سرنشين بود، 15 دقيقه بامداد امروز به محل استقرار ماموران رسيد و در عمليات ضربتي پليس توقيف شد.
سردار قاسمي به دستگيري پنج قاچاقچي اشاره و تصريح كرد: در بازديد از تريلي توقيفي 113 كيلوگرم ترياك كشف شد.
فرمانده انتظامي استان سمنان از اشراف كامل اطلاعاتي پليس و مبارزه مستمر با سوداگران مرگ خبر داد و به عموم مردم توصيه كرد: در صورت اطلاع از فعاليت­هاي مشكوك و غير قانوني در اين زمينه مراتب را با مركز فوريت هاي پليسي 110 در ميان بگذارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار