محمد همتیان در نشست کمیته پدافند غیرعامل استان سمنان در سالن معراج استانداری افزود: فرهنگسازی در حوزه پدافند غیرعامل در جامعه مسیر خوبی را در پیش گرفته است و برای تحقق بیشتر این امر مهم، آموزش، موضوعی اجتناب ناپذیر است.
وی با بیان اینکه آموزش موضوع بسیار حساسی است، بیان کرد: آموزش، مشارکت همه را به همراه می آورد و با استفاده از آموزش درست می توان شاخص های اصلی پدافند غیرعامل را تبیین کرد.
همتیان با اشاره به ایجاد امنیت در فضای سایبری با استفاده از راهبردهای پدافند غیرعامل، افزود: افراد متخصص باید در موضوعات حساس مانند فضای مجازی به صورت تخصصی وارد کار شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری سمنان، استانداری را دستگاهی حساس و شاخص عنوان کرد و بیان داشت: آنچه در استانداری انجام می شود الگوی دیگر ادارات دولتی است به همین دلیل باید برنامه های تعیین شده در استانداری مفید باشند تا باعث سربلندی استان شود.
** مصون سازی جامعه با پدافندغیر عامل میسر می شود
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان همچنین در این نشست با اشاره به جایگاه مهم پدافند غیرعامل در جامعه افزود: یکی از رسالت های اصلی پدافند غیرعامل مصون سازی جامعه است.
ایرج کارخایی بیان داشت: پدافند غیرعامل نقش بسیار پررنگی در جامعه به ویژه در بازدارندگی، کاهش آسیب در جامعه و افزایش در مقابل تهدیدهای دشمنان دارد.
وی گفت: رهبر معظم انقلاب نیز تاکیدهای زیادی بر اهمیت پدافندغیر عامل دارند و این مهم باعث تقویت بنیه دفاعی کشور و حفاظت کشور در مقابل تهدیدات است.
کارخایی اضافه کرد: دشمنان با رویکرد نوین در حال طرح ریزی برای صدمه زدن به جمهوری اسلامی ایران هستند و با استفاده از پدافند غیرعامل می توان آمادگی لازم را در مقابل تهدیدهای دشمنان ایجاد کرد.
وی با تاکید بر لزوم آموزش پدافند غیرعامل خاطرنشان کرد: برگزاری دوره های آموزشی با حضور استادان مجرب یکی از اهداف مهم پدافندغیر عامل است که باعث افزایش ارتقای علمی و آشنایی با آسیب ها می شود.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان با اشاره به اینکه دوم تا هشتم آبان هفته پدافند غیرعامل است، گفت: شعار امسال این هفته «مصون سازی و پایداری کشور با اقدام و عمل به پدافند غیرعامل» نام گذاری شده است.
در این نشست مسوولان استان سمنان درباره مباحث مربوط به پدافند غیرعامل بحث کردند.