کد خبر: 815871
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۵
رئيس سازمان پدافند غيرعامل:
رئيس سازمان پدافند غيرعامل اعلام كرد مسئولاني كه از اطلاعات محرمانه خيلي بالا برخوردارند، مجاز نيستند تلفن همراه‌شان را همه جا با خود ببرند.
سردار محمدرضا جلالي با اشاره به قابليت‌ها و تهديدهاي تلفن‌هاي همراه هوشمند اظهار كرد: اين گوشي‌ها امكان برداشت اثر انگشت كاربر را دارند و با دوربين‌هاي‌شان از قرنيه چشم افراد تصوير مي‌گيرند؛ بنابراين به دو عنصر اساسي براي شناسايي افراد دسترسي دارند.  وي با بيان اينكه رمزهاي عبور مورد استفاده در حوزه‌هاي مالي و شخصي به وسيله تلفن همراه در صورت استفاده ضبط مي‌شود، گفت: شنود صوتي مكالمات در اين گوشي‌ها امكان‌پذير است و در اين گوشي‌ها براي استفاده از برخي اپليكيشن‌ها و برنامه‌ها از شما مي‌خواهند كه اجازه دهيد به دفترچه تلفن‌تان دسترسي داشته باشند، بنابراين علاوه بر اينكه به اين اطلاعات دسترسي دارند به گالري عكس‌هاي خصوصي شما نيز دسترسي پيدا مي‌كنند. 

جلالي با بيان اينكه اين تلفن‌هاي همراه علاوه بر دسترسي به مجموع اطلاعات شخصي افراد در برخي مواقع در صورت استفاده از آن در انجام كارهاي اداري به اين نوع اطلاعات نيز دسترسي خواهند داشت، ادامه داد: از ديگر سو معمولاً سرورهاي اين نوع گوشي‌ها دركشور وجود ندارد و اين اطلاعات در اختيار كشورهاي سازنده اين گوشي‌ها قرار مي‌گيرد.  وي با اشاره به اينكه در سازمان پدافند غيرعامل كميته دائمي هفت نفره‌اي با حضور تعدادي از مقامات تشكيل شده است، افزود: طرحي در دبيرخانه اين كميته درباره دستورالعمل استفاده مسئولان از تلفن هوشمند تهيه و در همين چارچوب از نظرات مسئولان مختلف در عرصه‌هاي اجرايي، اطلاعاتي و انتظامي استفاده و در ادامه، جهت بررسي به كميته دائمي تشكيل شده در سازمان پدافند غيرعامل براي بررسي و تصويب ارسال شده است.  رئيس سازمان پدافند غيرعامل افزود: اين دستورالعمل با امضاي رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح به تمام دستگاه‌ها ابلاغ شده است و به همين علت مسئولاني كه از اطلاعات محرمانه خيلي بالا برخوردار هستند، مجاز نيستند كه تلفن همراه‌شان را همه جا با خود ببرند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار